NHG taxateur - Emmen

19 7

Beoordelingen voor NHG taxateur - Emmen

Deze makelaar beoordelen
Julian sikken
Taxatie in Coevorden
12 januari 2022
Snelheid
Vriendelijkheid
Deskundigheid

Op het eerste gezicht leek het goed maar ik hoorde later dat de gang van zaken vrij bijzonder was. Het duurde ook lang voordat ik het taxatierapport kreeg(3 weken terwijl 7 werkdagen beloofd is). Na een week afwachten elke dag gebeld met de vraag hoever hij was met het rapport en elke keer "was het bijna klaar" of een andere smoes. Taxatie rapport was niet 100% correct maar de waarde was goed. Kortom, wil je je taxatierapport voordat de ontbindende voorwaarden verlopen, wees wijs en zoek verder.

Anoniem
Taxatie in Klijndijk
3 januari 2022
Anoniem
Taxatie in Emmen
3 januari 2022
Anoniem
Taxatie in Noord-Sleen
3 december 2021
Anoniem
Taxatie in Valthe
2 november 2021
Anoniem
Taxatie in Eesergroen
15 september 2021
Anoniem
Taxatie in Emmen
10 december 2020
Aikes
Taxatie in Hoofdstraat, Buinen
26 november 2020
De heer en mevrouw Beukers
Taxatie in Kerkweg, Erica
14 september 2020

27 augustus is meneer Ed Hillenaar bij ons geweeest voor een taxatie het zou 1 week duren wanneer de taxatie rapport in onze mail zou staan, verleden week er achre aan gebeld maar tot op heden niets gehoord.

Slot
Taxatie in Weiteveen
5 juni 2020

Deze taxateur (Ed Hillenaar Makelaardij) was met twee dingen erg snel; het aannemen van de opdracht en het sturen van de factuur. Het leveren van een taxatierapport liet echter een volle maand op zich wachten.

Het begon al bij het aanmelden van de taxatie aanvraag bij de Taxateurs Unie. Dat liet al anderhalve week op zich wachten. Vervolgens een afspraak gemaakt wanneer ik het rapport zou ontvangen. Die datum verstreek en ik had nog geen rapport. Navraag gedaan en te horen gekregen dat ik het goedgekeurde rapport die middag al had moeten ontvangen. Ik had nog niks ontvangen.

Twee dagen later weer contact gehad. Toen te horen gekregen dat hij het rapport die middag ter validatie naar de Taxateurs Unie zou sturen. Huh? Maar ik had het goedgekeurde rapport toch al moeten ontvangen? Hoe kan dat als die een paar dagen later nog niet eens is opgestuurd?

Het rapport was dus nog niet eens af. Iets dat een week later ook bleek, toen hij vertelde dat hij moeilijk referenties kon vinden in de buurt en daarom het rapport nog niet af was. De verkoopmakelaar van het huis dat ik wilde kopen kon de taxateur echter direct meerdere referenties geven. De makelaar heeft hierbij ook gelijk richting de taxateur aangegeven dat hij het nu wel erg lang vond duren (al bijna 4 weken). Toen kwam er eindelijk schot in de zaak en had ik een paar dagen later eindelijk het goedgekeurde rapport (na ruim een maand in totaal).

Deze taxateur heeft mij een hoop kopzorgen en frustraties bezorgd.
Ik raad deze taxateur aan niemand aan.

Anoniem
Taxatie in Valthe
6 mei 2020
Anoniem
Taxatie in Coevorden
19 maart 2020
Anoniem
Taxatie in Nieuw-Schoonebeek
2 maart 2020
Anoniem
Taxatie in Emmen
7 november 2019
Anoniem
Taxatie in Emmen
11 april 2019
Lejon
Taxatie in Boskraai, Emmen
24 januari 2019

Verder vriendelijke man die ons heeft geholpen maar heeft 6 weken de tijd gehad en nog was het niet rond! Vandaar dat we uitstel moesten aanvragen aan makelaar! Verder heb ik via goedkope taxateur voor 400 euro iemand gevonden om te taxeren en nu krijgen we een rekening van 475 euro, weet niet als dat gewone zaak is van zaken doen, graag hopen we daar graag reactie van tegemoet te zien!

Volgende beoordelingen worden geladen...
Deze makelaar beoordelen
73% van de 26 klanten is tevreden over deze makelaar.