Nieuwste beoordelingen

NWWI Zaanstreek / Kennemerland
Posch
Taxatie in De Haal, Oostzaan
20 juni 2024
Snelheid
Vriendelijkheid
Deskundigheid

ze gebruiken deze site als goedkope marketing om een verkoopklant binnen te halen.
de eerste vraag; wilt u het verkopen?
toen dit niet het geval was en het alleen om een taxatie ging, wilden ze het via een mailtje dagen later, niet doen.
het zijn dus geen taxatiemakelaars!


Reactie door NWWI Zaanstreek / Kennemerland

Goedendag,

Ik denk dat u het verkeerd begrepen heeft. Wij taxeren altijd gewoon, e.e.a. heeft niets te maken met een eventuele aan of verkoop. Wellicht kunt u contact met ons opnemen zodat wij e.e.a. verder uiteen kunnen zetten? Dit is niet onze manier van werken, het spijt ons dat het zo bij u is overgekomen.
Verzijlbergen Makelaardij
Wijgergangs
Taxatie in Atjehweg, Noordwijk
20 juni 2024
Snelheid
Vriendelijkheid
Deskundigheid

Dit is een prima makelaar, denkt mee en is deskundig

NVM Taxateur Amersfoort
Van der Wolf
Taxatie in Heer Halewijnpad, Amersfoort
19 juni 2024
Snelheid
Vriendelijkheid
Deskundigheid
Westfriese NWWI Taxaties
Felser
Taxatie in Breitnerhof, Hoorn
18 juni 2024
Snelheid
Vriendelijkheid
Deskundigheid
De NVM Taxateur
Vos
Taxatie in Het Loo, Almelo
18 juni 2024
Snelheid
Vriendelijkheid
Deskundigheid
Twente Taxatie
Vermeulen
Taxatie in Cramerstraat, Ootmarsum
18 juni 2024
Snelheid
Vriendelijkheid
Deskundigheid

Geen

Taxatie-Plein.com
Shabir
Taxatie in Creekpad, Vierpolders
18 juni 2024
Snelheid
Vriendelijkheid
Deskundigheid

super service , duidelijke communicatie heel blij mee !

Woningdossier Nederland
Klimbie
Energielabel in Zuidlaan, Aerdenhout
18 juni 2024
Beoordeling

zeer teleurstellend , voldeed niet aan de verwachtingen , nieuwbouw huis uit 2007 voldeed aan alle energie eisen , dus A label energie. Inmiddels 2024 nieuwe Nefit CV - ketel gekoppeld aan Inventum warmte pomp voor optimale verwarming verbruik [werkt ook] . Blijkt op geen enkele manier mee te tellen voor een herwaardering van het A label bv A **/*** . Uitgebreide brief hierover geschreven en dito antwoord inmiddels ontvangen , blijkt dat de huidige meet normen , niet aansluiten bij een energie vriendelijk gebruik. Kosten opwaardering rond de € 16.000,-

Breda Taxatie Voordeel
Anoniem
Taxatie in Raamsdonksveer
18 juni 2024
Breda Taxatie Voordeel
Anoniem
Taxatie in Teteringen
18 juni 2024
West-Brabant Taxatie-Service
Kuijpers
Taxatie in Maria Montessoristraat, Breda
18 juni 2024
Snelheid
Vriendelijkheid
Deskundigheid

Snelle service, goede prijs. Vriendelijke man.

Huizenlinq Taxaties
Telgenkamp
Taxatie in Plattedijk, Lemmer
18 juni 2024
Snelheid
Vriendelijkheid
Deskundigheid

Ik heb maanden nadat ik de opdracht gegeven heb moeten wachten op het rapport. Daarnaast heeft de taxateur zonder rekening te houden met privacy foto's gemaakt. Hierdoor kwam de betreffende bewoonster op de foto terwijl zij dat niet wist.
Verder staan in het rapport zaken die niet geheel kloppen. Het werk leek op snel even wat geld verdienen.


Reactie door Huizenlinq Taxaties

een hoogst merkwaardige reactie, ik heb inderdaad maanden moeten wachten op relevante informatie van u. wij schrappen u als opdrachtgever. Ik delete het rapport.
Erkende Taxateurs
Van de Pol
Taxatie in Ozingastraat, Pernis Rotterdam
18 juni 2024
Snelheid
Vriendelijkheid
Deskundigheid
De Jonge Makelaardij en Taxatie
Jan Willemstijn
Taxatie in Appartement in Heerlen
18 juni 2024
Snelheid
Vriendelijkheid
Deskundigheid

Zeer adequate makelaar, reageert zeer snel is prettig in de omgang en heeft grote kennis van zaken. Wij ontvingen zeer snel ons taxatierapport. Wij bevelen deze makelaar aan !

Taxatie-Plein.com
Anoniem
Taxatie in Maastricht
17 juni 2024
Volgende beoordelingen worden geladen...