Nieuwste beoordelingen

Goossens Vastgoed
Dave en Marlinda van Loon
Verkoopbegeleiding in Poststraat 54, Landgraaf
17 juli 2021

Dankzij Goossens Vastgoed hebben wij onze woning binnen no time verkocht!
Het was een spannende tijd maar door de transparantie en de fijne samenwerking met het hΓ©le multifunctionele team, liep het allemaal op rolletjes.
In diezelfde tijd deden wij eveneens met dank aan Goossens Vastgoed een geweldige aankoop wat ons totaalplaatje compleet maakte.
Goossens Vastgoed is vooral een aanrader omdat er goed rekening gehouden wordt met jouw persoonlijke wensen.
Ze nemen de tijd en vooral de moeite wat zorgt voor een geruststelling in een hectische tijd.
Je bent in goede handen!
Geweldig team, geweldige samenwerking, onze dank is groot!! ❀🌹

NHG taxateur - Arnhem
Mevrouw Jacobs
Taxatie in De Droo, Duiven
17 juli 2021

Ik ben tevreden over de makelaar. Rapport duurde wat lang voor dat die er was, maar zag er goed uit. En toen er nog een kleine wijziging moest plaatsvinden was dat snel gedaan.

Huizenlinq Taxaties
De heer en mevrouw De wilde
Taxatie in Weegbree, Sneek
16 juli 2021

Tevreden !


Reactie door Huizenlinq Taxaties

Dank voor uw bericht
Goossens Vastgoed
Nicolle venrooij
Verkoopbegeleiding in Landgraaf
16 juli 2021

Als ik hier 5 sterren kon neerzetten dan deed ik dat β˜†β˜†β˜†β˜†β˜† maak ze zelf wel hihi πŸ˜‰..
Om in deze tijd een huis te vinden we dachten dat wordt een rollercoaster van minimaal 1 jaar.
Maar nee hoor binnen 1 maand hadden we ons nieuwe huis gevonden dankzij aankoopmakelaar Aike die gezellig met ons op pad ging.
en hoeraaa ons huis ging ook vlak daarna de verkoop in!!
ook ons huis is nu verkocht binnen 1 week.
Wij zijn blij met de samenwerking.
wat een leuk team Jack Erwin Aike Danielle❀
we zijn zo blij met Aike dat hij die bezichtigingen zo leuk gedaan heeft.
Want hier nam die dan ook echt ruim de tijd voor.
We hadden ook geen energielabel tadaaa daar kwam vrolijke spontane Jack aan!!!
Heb je geen energielabel nou niet lang helen gewoon effe Jack bellen πŸ‘πŸ€£

Dankjewel voor alles toppers β˜†β˜†β˜†β˜†β˜†

Fam venrooij

Woninkrijk Makelaardij Zoetermeer
Rijsdijk
Taxatie in Corsica, Zoetermeer
16 juli 2021

Vriendelijk, ter zake kundig. Taxatierapport zag er perfect verzorgd en gedetailleerd uit.


Reactie door Woninkrijk Makelaardij Zoetermeer

Beste heer Rijsdijk,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback.

Met vriendelijke groet,

Marcel van Oeffel
Woninkrijk Makelaardij
Spoed Taxateurs
De heer en mevrouw De Haas
Taxatie in Straat van Corsica, Amersfoort
16 juli 2021
Taxatie Woonhuizen Drenthe
De Wilde
Taxatie in Woerdes, Assen
16 juli 2021

Ik heb een negatief oordeel over de taxatie. Er zaken fouten in het taxatierapport. Er is niets gedaan met mijn klachten en de communicatie daarover was ronduit slecht.

De Goedkoopste Taxatie
Rob Verschoor
Taxatie in Torenvalklaan, Almere
16 juli 2021

Zeer tevreden. Professionele aanpak, uitstekend rapport en uitkomst en dat alles voor een klantvriendelijk tarief. Geen enkele reden een ander te gaan zoeken.

Taxateurs Gilde
Gerards
Taxatie in Gijsbrecht van Amstelstraat, Vlaardingen
16 juli 2021
Langstraat Taxateurs
Anoniem
Taxatie in Waalwijk
16 juli 2021
Volgende beoordelingen worden geladen...