Nieuwste beoordelingen

Taxateurs Gilde
Anoniem
Taxatie in Capelle aan den IJssel
10 oktober 2019
Taxateurs Gilde
Anoniem
Taxatie in Rotterdam
10 oktober 2019
De Goedkoopste Taxatie
Anoniem
Taxatie in Laren
10 oktober 2019
Siebert Makelaardij
Anoniem
Taxatie in Deventer
10 oktober 2019
Taxatie-Plein.com
Anoniem
Taxatie in Kalenberg
10 oktober 2019
Voordeel Makelaars
Anoniem
Verkoopbegeleiding in Alkmaar
10 oktober 2019
Erkende Taxateurs
Anoniem
Taxatie in Apeldoorn
10 oktober 2019
Erkende Taxateurs
Anoniem
Taxatie in Groningen
10 oktober 2019
Spoed Taxateurs
Verhoeven
Taxatie in Buziaupad, Almere
9 oktober 2019

Wel contact gehad met de taxateur maar volgens mijn adviseur was taxatie niet meer nodig.Het is niet tot een afspraak gekomen. Nog wel enkele keren geprobeerd te bellen met de taxateur (06 nummer) maar kreeg steeds geen gehoor.

Haaglanden taxaties
Molenaar
Taxatie in Kastanjestraat, 's-Gravenzande
9 oktober 2019

Slechte communicatie en laks in afspraken regelen.

Ik zal wat context schetsen bij de sitauatie. Ik heb via uw site https://haaglanden.taxatie-service.com/ een directe aanvraag voor een taxatie gedaan. Hierna zou er met mij contact opgenomen worden om de desbetreffende taxatie door te bespreken. Echter werd er geen contact opgenomen in het tijdsbestek wat hiervoor aangegeven stond. Toen heb ik u zelf telefonisch benaderd om navraag te doen welke informatie u nodig had om een taxatie te doen.

Ik heb u toen de desbetreffende informatie aangeleverd en de contact gegevens van de verkoop makelaar verstrekt zodat u een dag kon inplannen om de taxatie uit te voeren. U heeft een week de tijd gehad om de verkoop makelaar te benaderen om een dag in te plannen voor uw taxatie, indien u in dit tijdsbestek niet aangeeft dat u eigenlijk geen tijd heeft om op korte termijn een taxatie te doen. Dan had u dit eerder in het proces moeten aangeven voordat u bereidwillig was om de taxatie te doen.


Reactie door Haaglanden taxaties

Geachte heer, mevrouw Molenaar,
Indien er geen ruimte is om uw taxatie op zeer korte termijn te doen omdat u uw zaken niet goed hebt geregeld dan is het makkelijk om de een slechte beoordeling te geven zonder de juiste weergave te geven van de omstandigheden.
Volgende beoordelingen worden geladen...