Voordeel Makelaars

Website:

Telefoonnummer: 088 ‑ 430 30 95

530 52

Beoordelingen voor Voordeel Makelaars

Deze makelaar beoordelen
De heer Waveren
Taxatie in Banckertlaan, Hilversum
16 september 2019

Voordeel makelaars, er reageert er maar 1, en moet dan ook nog extra formulier invullen,

Schouwenberg
Taxatie in Houkesloot, Lelystad
16 september 2019

prima uitstekend vlotte service

Anoniem
Taxatie in Bergen (NH)
16 september 2019
De heer F.
Verkoopbegeleiding in Boeier, Hoorn
13 september 2019

Leuke spontane begeleiding. Goede adviezen om de woning na een stille tijd weer onder de aandacht te krijgen: veel bezoekers en twee biedingen als resultaat. Ook zeer goed geholpen met de oplossing van de sleuteloverdracht.

De heer Hellema
Taxatie in De Akkers, Drachten
13 september 2019

Soepele communicatie.
Scherpe prijs en de makelaar is snel tot actie overgegaan. Aanrader.

De heer Ter Beke
Taxatie in Else Mauhsstraat, Hengelo
13 september 2019

Vriendelijk.
Duidelijk.

De heer Meijer
Taxatie in Hobolaan, Oldenzaal
5 september 2019
De heer Nusz
Taxatie in Houtsnijdershorst, Apeldoorn
5 september 2019

Taxatie was zeer snel geregeld.

De heer Vanmerrienboer
Taxatie in De Pothof 109, Brummen
2 september 2019

De opdrachtverstrekking nogal rommelig en verwarrend verlopen. Makelaars ook 'druk' en opdracht ingetrokken.Uiteindelijk met Taxcent in zee gegaan en op 15 augustus de taxatie keurig uitgevoerd. Heb echter (2 september) nog steeds het rapport niet ontvangen. Makelaar worstelt met referenties die moeilijk/niet zijn te vinden. Taxatie gaat waarschijnlijk te laag uitvallen.....onbegrijpelijk dat na 10 jaar de oorspronkelijke stichtingsprijs a 1.319.000 nog niet eens gehaald zal worden. Grond,stenen en uurlonen zijn bepaald niet goedkoper geworden. Heb de indruk dat het gehele validatiesysteem wankelt en niet geschikt is voor de 'buitencategorie' luxe landhuizen. De makelaar is er ook bepaald niet happy mee, maar moet de regeltjes volgen ondanks zijn bedenkingen. Object ligt nota bene in de zo geliefde 'stedendriehoek' op een top lokatie in Brummen. We bedrijven ook een B&B in het object. De 'lokatie' scoort altijd een 9 of 10 bij de vele reviews die we krijgen.......daar ligt het dus niet aan. Marktwaarde is een rekbaar begrip, waar het IWW validatiesysteem voor de luxere objecten niet mee uit de voeten kan. Worden thans in de directe omgeving bouwpercelen verkocht voor landhuizen/villa's. Grondprijzen boven 450.000,-.........is er geen markt voor dit soort objecten (?)......de bouwkavels boven deze prijs vliegen de pan uit!!Dan moet er nog gebouwd gaan worden. Objecten meer dan 1000m3 inhoud a 700,- m3. Ben ik nou gek......laten mensen dan huizen bouwen waar ze gelijk bij oplevering een paar ton aan waarde mogen aftrekken? Laten zich blijkbaar niet leiden door het 'validatie' systeem........en krijgen ook geld van de bank.....dat is dus de markt(waarde), waar of niet waar? Ja, helaas, mogen niet naar nieuwbouw kijken hoor ik dan van de makelaar. Waar kijken we dan naar......referentie huizen die er niet zijn? Wat is er toch aan de hand met dan zogenaamde 'validatie systeem'. Niet bepaald in mijn voordeel, te bedenken dat ik een rente aanpassing vanwege de L/V ratio kan verachten van zo'n 0,4% en dan over mijn totale hypotheek ipv alleen maar de restschuld van 88.000,-. Wordt je weer 'genaaid'........10 jaar na de crisis!

Sorry, mijn ongenoegen zo te moeten uiten!

Uitdrukkelijk nog te vermelden dat de makelaar na lang overleg met het NWWI er toch in geslaagd is voldoende valide (tegen) argumenten in te brengen voor een taxatie die uiteindelijk uitgekomen is op 1.300.000,-. Wij zijn de makelaar (Taxcent) gezien het belang van deze waardering uiterst dankbaar voor de geleverde inspanningen!
Dit als aanvulling op de eerdere reflectie ten tijde van het validatie proces.

Mevrouw Van Jaarsveld
Taxatie in Buigerij, Hengelo
27 augustus 2019
Volgende beoordelingen worden geladen...
Deze makelaar beoordelen
91% van de 582 klanten is tevreden over deze makelaar.