Taxatie-Plein.com

Plaats: Amsterdam

Website:

Telefoonnummer: 085 ‑ 536 51 86

3903 224

Beoordelingen voor Taxatie-Plein.com

Deze makelaar beoordelen
Anoniem
Taxatie in 's-Gravenhage
21 mei 2019
Anoniem
Taxatie in Arnhem
21 mei 2019
L. Wester
Taxatie in Eendrachtstraat, Zaandam
20 mei 2019

De taxateur was nors en gehaast, had weinig aandacht voor onze verbouwingsplannen maar maakte wel sarcastische opmerkingen over het huis.

De taxatie was gebaseerd op een vergelijking met huizen in de directe omgeving, maar in slechte staat, waarvan sommigen jaren geleden waren verkocht. De getaxeerde waarde kwam daardoor aanzienlijk lager uit dan recent verkochte vergelijkbaar verbouwde huizen in Zaandam. Dit leek de recente stijging in huizenprijzen niet volledig te reflecteren.

Op verzoek van de bank moest er achteraf een kleine verandering in het rapport worden aangebracht om in aanmerking te kunnen komen voor NHG. Communicatie hierover met de klantenservice verliep op zeer onvriendelijke toon. Uiteindelijk werd het voor een meerprijs doorgevoerd.

Ook qua prijs bleken wij achteraf beter af te zijn geweest met een taxateur via onze bank (ABN AMRO), die 75 euro goedkoper zou zijn geweest.

Onze ervaring staat in sterk contrast met de bouwkundige keuring die wij door een lokaal bedrijf hebben laten uitvoeren, met vriendelijk contact, duidelijke uitleg en een uitstekende service.

Omdat de taxatie van een huis grote gevolgen kan hebben voor het krijgen van een hypotheek, raden wij iedereen aan niet met Taxatie-Plein/ Fitrex taxaties in zee te gaan, maar een bedrijf te kiezen met een goede klantenservice.

Anoniem
Taxatie in Heiloo
20 mei 2019
Anoniem
Taxatie in Nijmegen
20 mei 2019
Anoniem
Taxatie in Eindhoven
20 mei 2019
Anoniem
Taxatie in Purmerend
20 mei 2019
Anoniem
Taxatie in Heemskerk
20 mei 2019
Anoniem
Taxatie in Buitenpost
20 mei 2019
M. Marron
Taxatie in Parelvissersstraat, Apeldoorn
20 mei 2019

DE taxateur was onbereikbaar waardoor we de aanvraag hebben ingetrokken.


Reactie door Taxatie-Plein.com

Geachte heer/Mevrouw M. Marron,

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 bereikbaar per telefoon. Buiten kantoortijden zijn wij bereikbaar per mail. Onze bereikbaarheid kan zodoende geen issue zijn.

Met vriendelijke groet,

Taxatie-plein.com
Anoniem
Taxatie in Eindhoven
17 mei 2019
Anoniem
Taxatie in Minnertsga
17 mei 2019
Anoniem
Taxatie in Alkmaar
17 mei 2019
Anoniem
Taxatie in Bennebroek
17 mei 2019
Anoniem
Taxatie in Maarssen
17 mei 2019
Anoniem
Taxatie in Haarlem
17 mei 2019
Anoniem
Taxatie in Heiloo
17 mei 2019
Volgende beoordelingen worden geladen...
Deze makelaar beoordelen
95% van de 4127 klanten is tevreden over deze makelaar.