Meester Taxateurs

Plaats: Bussum

Website:

Telefoonnummer: 085 ‑ 536 53 94

131 7

Beoordelingen voor Meester Taxateurs

Deze makelaar beoordelen
Anoniem
Taxatie in Bussum
4 mei 2020
Anoniem
Taxatie in Huizen
4 mei 2020
Van Estrik
Taxatie in Jaagmeent, Almere
25 april 2020

Ten eerste is het volkomen onduidelijk door wie ik word benaderd. De taxateur meldt zich onder eigen naam als zijnde van "Steengoed, etc". Achteraf krijg ik een rekening van Boshem Wonen ???
Ik moet eerst de rekening voldoen, voordat ik inzage krijg in het taxatierapport. Ik "koop" dus iets, waarvan ik niet weet hoe het eruit ziet?
Rare situatie.
Zijn rapport was/is niet correct. Hij beschrijft: "Elektrische installatie (verouderd) alsmede een CV-installatie." Je moet van goede huize komen als kenner van het Algemeen Beschaafd Nederlands om deze zin niet te interpreteren als zijnde dat ook de CV-installatie verouderd is, terwijl deze is vernieuwd in nov. 2018. Waarom niet gewoon vermeld?
Daarnaast heeft hij nagelaten te vermelden dat de gehele kruipruimte is geïsoleerd in 2019. Lijkt mij toch redelijk eminent.
Ik heb de taxateur vanaf den beginne na het rapport meerdere malen via de mail twee vragen gesteld, waarop hij tot heden nooit antwoord heeft gegeven.
Op grond van het laatste zal ik komende week stappen ondernemen om een klacht in te dienen bij het betreffende tuchtcollege. Hiermee heb ik al contact gehad en zij vinden het niet beantwoorden van vragen voldoende redenen om de taxateur een reprimande te geven; en dat gaat zeker gebeuren!

De heer Van Bloemendal
Taxatie in Drakenburgerweg, Baarn
24 april 2020
De Kappelle
Taxatie in Pieter Breughellaan, Bilthoven
24 april 2020

Prettig en vlot verlopen. Zonder poespas.

Plug
Taxatie in Bovenkerkerpolder, Amersfoort
24 april 2020

Tevreden

Kok
Taxatie in Wakkerendijk, Eemnes
22 april 2020

De taxateur was heel aardig, maar kon geen referentie vinden.
Dus niet in staat de taxatie uit te voeren
Een makelaar uit Laren heeft zonder problemen de taxatie uitgevoerd en is reeds bij de hypotheekverstrekker.
Tevreden nee. Ik vraag me af welke referentie je hebt als je Soestdijk moet taxeren.

Zijl
Taxatie in Reigerskamp, Maarssen
14 april 2020

Snel, professioneel, uitstekende communicatie

Anoniem
Taxatie in Baarn
14 april 2020
Ter Beek
Taxatie in Trompenberg
14 april 2020

Wegens persoonlijke omstandigheden heeft de taxateur na 10 dagen aangegeven de taxatie niet af te kunnen ronden en moesten we opzoek naar iemand anders

Volgende beoordelingen worden geladen...
Deze makelaar beoordelen
95% van de 138 klanten is tevreden over deze makelaar.