Makelaarsplein Nijmegen

55 8

Beoordelingen voor Makelaarsplein Nijmegen

Deze makelaar beoordelen
Anoniem
Taxatie in Malden
12 mei 2022
Anoniem
Taxatie in Wijchen
9 mei 2022
Anoniem
Taxatie in Nijmegen
6 mei 2022
Anoniem
Taxatie in Beuningen Gld
5 mei 2022
Anoniem
Taxatie in Lent
11 april 2022
Anoniem
Taxatie in Nijmegen
5 april 2022
Anoniem
Taxatie in Overasselt
4 april 2022
AssiƩ
Taxatie in Grote Boel, Nijmegen
14 maart 2022
Snelheid
Vriendelijkheid
Deskundigheid
Anoniem
Taxatie in Grave
11 maart 2022
Mevrouw Cammel
Taxatie in Mozartstraat, Groesbeek
24 februari 2022
Snelheid
Vriendelijkheid
Deskundigheid

Een prima taxateur met verstand van zaken. Luistert goed en neemt al le wensen mee in de taxatie. Helaas hebben wij 5 weken moeten wachten en hebben 2 keer contact op moeten nemen om te kijken hoe het er voor stond, maar We begrijpen dat er door corona extra tijd nodig is omdat er veel ziekte heerst daardoor duurde het langer voor dat het rapport klaar was.

we hebben een voor en na verbouwing taxatie aangevraagd en naderhand is deze 2 keer aangepast op vraag van ons omdat het bouwdepot verandert moest worden wegens de hypotheek. Dit werd zonder aarzeling en snel afgehandeld zodat we weer snel verder komen met onze plannen.
het zijn vriendelijke mensen en staan je graag te woord maar er was maar 1 minpunt en dat was het vele ziekteverzuim binnen het bedrijf waar ze niks aan konden doen. Misschien wel handig om te melden de volgende keer dat het wat langer gaat duren.
Ik raad deze taxateur zeker aan. Doet het niet om het grijs maar heeft liefde voor het vak.


Reactie door Makelaarsplein Nijmegen

Geachte mevrouw Cammel, Dank voor uw reactie. Ons is niet helemaal duidelijk wat u precies bedoelt. Wij zullen contact met u opnemen. Groeten Makelaarsplein Nijmegen.
Staal
Taxatie in Bomvrije, Grave
22 februari 2022
Snelheid
Vriendelijkheid
Deskundigheid

Joost Jiskoot is een fijne makelaar die vertrouwen uitstraalt en zeer prettig in de omgang is. Het taxatierapport heeft lang op zich laten wachten maar wij werden op de hoogte gehouden over de oorzaak van de vertraging. Wij zijn dik tevreden over de werkwijze van Makelaarsplein!


Reactie door Makelaarsplein Nijmegen

Dank voor de mooie beoordeling.

Groeten Makelaarsplein Nijmegen
Anoniem
Taxatie in Wijchen
16 februari 2022
Anoniem
Taxatie in Nijmegen
11 februari 2022
Volgende beoordelingen worden geladen...
Deze makelaar beoordelen
87% van de 63 klanten is tevreden over deze makelaar.