Makelaarsplein Nijmegen

Plaats: Nijmegen

Website:

Telefoonnummer: 085 ‑ 536 53 06

30 7

Beoordelingen voor Makelaarsplein Nijmegen

Deze makelaar beoordelen
Madetko
Taxatie in Kamperfoelie, Cuijk
25 januari 2021

Ik heb na een maand nog steeds geen taxatierapport ontvangen.


Reactie door Makelaarsplein Nijmegen

Geachte heer Madetko, Jammer deze beoordeling, wij hebben veelvuldig contact gehad over de voortgang en tijdens deze voortgang steeds met u besproken wat de vervolg stappen en tijdspad zou zijn.
Van Veen
Taxatie in Kraaijenberg, Wijchen
19 januari 2021

Joost was zeer vriendelijk en nam uitgebreid de tijd e.e.a duidelijk te maken.
Dit maak je helaas nog zelden mee in deze tijd.
Ga vooral zo door en veel succes met deze vriendelijke benadering!

Anoniem
Taxatie in Ooij
14 januari 2021
Anoniem
Taxatie in Wijchen
7 januari 2021
Verhoeven
Taxatie in de Gamert, Wijchen
17 november 2020

Goed mee kunnen overleggen, meerdere malen goed contact gehad. Verbeterpuntje: Snelheid van opleveren: Tijdens opname van de woning had hij gezegd binnen 5 tot 10 werkdagen, uiteindelijk zijn het 15 werkdagen geworden.


Reactie door Makelaarsplein Nijmegen

Geachte heer Verhoeven,
Dank voor het invullen van de beoordeling, wij zullen het verbeterpunt aangaande de snelheid van opleveren meenemen.
Groeten Makelaarsplein Nijmegen.
Robijns
Taxatie in Nijmegen
28 september 2020

Er zaten vier (!) weken tussen het eerste contact met de taxateur en de oplevering van het rapport. De communicatie was érg slecht: wij moesten zelf elke keer mailen en bellen om te vragen hoe het ervoor stond omdat we telkens maar niets hoorden.

Uiteindelijk hebben we op het nippertje (met nog letterlijk 24 uur) onze hypotheekaanvraag rond kunnen krijgen. Als de taxatie niet zo lang op zich had laten wachten én als de communicatie een stuk beter was geweest, had ons dat een hoop stress bespaard.

Waarschijnlijk was het een eenmalig geval, maar in ons geval een enorme domper. Flinke afrader dus.


Reactie door Makelaarsplein Nijmegen

Geachte heer Robijns,
Het klopt inderdaad dat tussen ons eerste contact en de aanlevering van het rapport 4 weken zat. Het rapport was na opname binnen de aangegeven tijd van 5 tot 10 werkdagen beschikbaar. Gelukkig dat uiteindelijk de taxatie nog op tijd binnen was voor de hypotheek aanvraag.
Anoniem
Taxatie in Gennep
14 juli 2020
Anoniem
Taxatie in Nijmegen
12 juni 2020
Anoniem
Taxatie in Lent
8 juni 2020
Anoniem
Taxatie in Elst
5 juni 2020
De heer B.C
Taxatie in Galerij, Beuningen Gld
15 mei 2020

Goed werk verricht.


Reactie door Makelaarsplein Nijmegen

Hartelijk dank,
Groeten Makelaarsplein Nijmegen
Anoniem
Taxatie in Ooij
15 mei 2020
Anoniem
Taxatie in Wijchen
10 april 2020
Noij
Taxatie in Pitrus, Malden
26 maart 2020
Anoniem
Taxatie in Velp
12 maart 2020
Nillesen
Taxatie in Bredehof, Batenburg
24 februari 2020
Van den Top
Taxatie in Terracottastraat, Nijmegen
14 februari 2020
Volgende beoordelingen worden geladen...
Deze makelaar beoordelen
81% van de 37 klanten is tevreden over deze makelaar.