Makelaars Club

Website:

Telefoonnummer: 088 ‑ 430 30 55

106 8

Beoordelingen voor Makelaars Club

Deze makelaar beoordelen
Mevrouw Vervoort
Aankoopbegeleiding in de Geer, Wijchen
15 augustus 2019
Anoniem
Taxatie in Enschede
13 augustus 2019
Anoniem
Taxatie in Hengelo
8 augustus 2019
Anoniem
Taxatie in Amsterdam
1 augustus 2019
Anoniem
Taxatie in Leiden
23 juli 2019
Anoniem
Taxatie in Apeldoorn
19 juli 2019
Anoniem
Taxatie in Hoornsterzwaag
19 juli 2019
Dhr. Tarjan
Taxatie in Meermanstraat, Hoofddorp
17 juli 2019

Makelaarskantoor Kennemerland
Guido van den Berg
Zuidertoren 49
2134 ZL Hoofddorp
Mob: 0653783828

Beschrijving van het probleem:

Ik heb een Taxatierapport aangevraagd bij de bovengenoemde taxateur om mijn huis te evalueren voor het scheiden en mijn hypotheekaanvraag.

1) In de telefonische bespreking zei hij dat het rapport voor beide doeleinden kan worden gebruikt, er is geen probleem.
- Dit klopte niet, hij was zelfs niet op de hoogte van de regels van NWWI die ik ontdekte toen het rapport klaar was.

2) Nadat het rapport was voltooid heb ik gemerkt dat hij het huis niet correct heeft gemeten, hij heeft het huis 90m2 gemeten in plaats van (de juiste) 85m2.
- Ik heb hem gevraagd naar de meting en of hij het deed volgens de 1,5m regel voor plafondhoogte? Zijn antwoord was dat "er geen 1,5 meter regel bestaat, alleen de vloermaat". Hij wilde mijn klacht niet serieus nemen, hij zei dat hij weet hoe hij zijn werk moet doen en dat hij en wilde hier niet over discussiëren.
Dit bewijst dat hij geen kennis heeft van de normen die in de Branche Brede Meetinstructie (BBMI) zijn vastgelegd.

3) Als gevolg van een verkeerde meting, volgens zijn rapport, werd de waarde van het huis veel hoger dan de werkelijke marktprijs. In zijn rapport vergeleek hij ons huis met identieke huizen en beschreef hij als significant hogere waarde vanwege de grotere omvang.
- Dit is een grote fout, dit zijn identieke rijtjeshuizen met identieke afmetingen. Hij vergelijkt ook huizen in het rapport die dubbel zo groot zijn. Dat heeft geen zin.

4) Ik heb hierover een klacht ingediend bij NWWI en om hulp gevraagd.
- NWWI heeft mij verteld dat deze persoon (Guido van den Berg) hier helemaal niet op reageert en dat ik een klacht over hem bij NVRT, moet indienen.

In principe vind ik deze taxateur onverantwoordelijk en niet professioneel.
Ik wil graag dat deze persoon de verantwoordelijkheid neemt voor zijn zeer slechte werk en mijn geld terug geeft. Ik zou ook willen vragen om het rapport dat hij heeft opgesteld, te verwerpen omdat het ongeldig is.
Een maand lang probeerde hij dit recht te zetten, allemaal het gezicht van een onbekwame taxateur.

De heer De Jong
Taxatie in Teldersweg, Rhenen
15 juli 2019

Wij zijn tevreden over de makelaar. Duidelijke en heldere communicatie.
Geen minpunten.

Anoniem
Taxatie in Eerbeek
15 juli 2019
Anoniem
Taxatie in Amsterdam
15 juli 2019
Anoniem
Taxatie in Den Helder
15 juli 2019
Anoniem
Taxatie in Nederweert-Eind
15 juli 2019
Anoniem
Taxatie in Alphen aan den Rijn
12 juli 2019
Volgende beoordelingen worden geladen...
Deze makelaar beoordelen
93% van de 114 klanten is tevreden over deze makelaar.