Langstraat Taxateurs

Plaats: Waalwijk

Website:

Telefoonnummer: 085 ‑ 536 53 43

86 11

Beoordelingen voor Langstraat Taxateurs

Deze makelaar beoordelen
Bijnen
Taxatie in Ambrosiushof, Haarsteeg
3 december 2019
De Munnik
Taxatie in Concordialaan, 's-Hertogenbosch
28 november 2019
Anoniem
Taxatie in Vlijmen
28 november 2019
I.Koopman
Taxatie in Bordeslaan, 's-Hertogenbosch
28 november 2019

Taxatie is nog niet klaar. Wij weten ook dat het een drukke tijd is, echter geef dan een melding dat de taxatie wel is opgenomen bij de woning maar iets langer duurt voor de uitwerking. Ik heb gebeld en te horen gekregen eind week 49. De taxatie is opgenomen 18-11-2019.


Reactie door Langstraat Taxateurs

De uitwerking duurt na opname 10 werkdagen, vervolgens wordt het rapport aangeboden aan de validatie. Dit wordt ook gemeld bij de aanvraag. Voor spoed-dossiers geld een ander tarief en daar is bij de aanvraag niet voor gekozen.
Anoniem
Taxatie in 's-Hertogenbosch
18 november 2019
Anoniem
Taxatie in Waalwijk
14 november 2019
Anoniem
Taxatie in Waalwijk
8 november 2019
Anoniem
Taxatie in Vught
4 november 2019
Anoniem
Taxatie in Waalwijk
4 november 2019
Anoniem
Taxatie in Waalwijk
4 november 2019
Mevrouw Moonen
Taxatie in Schanswetering, 's-Hertogenbosch
29 oktober 2019

Snelle taxatie. Ook het rapport was snel binnen, goede service.


Reactie door Langstraat Taxateurs

Bedankt voor deze review.
van den brand
Taxatie in Sancta Monica, Esch
17 oktober 2019

Ik heb geen slechte ervaring met de taxateur, ben ook netjes gebeld. Dit duurde echter enkele dagen, en er zat wat druk achter. Daarom zijn we gegaan voor een partij waarbij wel alles direct online konden regelen.


Reactie door Langstraat Taxateurs

Bedankt voor de review. We konden helaas de taxatie niet eerder oppakken.
Anoniem
Taxatie in Vlijmen
16 oktober 2019

Hij heeft goede informatie verschaft over het proces en wat hij nodig had om tot een goede taxatie te komen voor onze hypotheek. De start van het proces ging heel snel, wat voor ons heel fijn was omdat er ook haast zat achter de opdracht. Wat wij wel als vervelend hebben ervaren is dat er bij ons een dag/datum was gegeven voor het ontvangen van het taxatierapport en dat daar meer dan een week over heen is gegaan.Ook moest ik zelf daar twee a drie keer zelf over bellen waar het rapport bleef. Communicatie hierover naar ons toe was fijn geweest. Nu moesten we zelf erachter bellen. Er was ook reden waarom het niet eerder geleverd kon worden, maar meld het naar je klant, dat is gewoon prettig. Verder nette prijs voor het rapport. Wij doen onze vervolg taxatie waarschijnlijk ook weer bij hen.

Gorter
Taxatie in Vissersdijk 1c, Woudrichem
14 oktober 2019

Vond de taxatie wel wat prijzig(525 euro, m aar was wel spoed)
Vond het een prima taxatie.Vriendelijke correcte makelaar.


Reactie door Langstraat Taxateurs

Bedankt voor uw reactie. De taxatie was inderdaad duurder doordat we op uw verzoek direct de taxatie hebben uitgewerkt en laten valideren met spoed..
Anoniem
Taxatie in Drunen
14 oktober 2019
't lam
Taxatie in Aalburgsestraat, Wijk en Aalburg
14 oktober 2019
Mevrouw Tanis
Taxatie in Grebbestraat, 's-Hertogenbosch
14 oktober 2019
Volgende beoordelingen worden geladen...
Deze makelaar beoordelen
89% van de 97 klanten is tevreden over deze makelaar.