Langstraat Taxateurs

Plaats: Waalwijk

Website:

Telefoonnummer: 085 ‑ 536 53 43

66 11

Beoordelingen voor Langstraat Taxateurs

Deze makelaar beoordelen
Anoniem
Taxatie in Waspik
3 oktober 2019
Westra-Lamers
Taxatie in Kees en Henny de Ruijterstraat, Waalwijk
23 september 2019

Professioneel, denkt mee en komt met een passend advies. Vraagt door naar wensen.


Reactie door Langstraat Taxateurs

Bedankt voor deze beoordeling
Anoniem
Taxatie in 's-Hertogenbosch
17 september 2019
Mevrouw Van Olphen
Taxatie in Bizetlaan 4, Vlijmen
13 september 2019

Plus: Hij heeft de woning bezocht en objectief beoordeeld, wat de bedoeling was.
Minder: nadat de woning was bezocht, duurde het lang voordat er een rapport werd opgesteld. Dat deden ze pas toen ik extra daarover had gebeld

Silvagni
Taxatie in Kerkstraat, Woudrichem
5 september 2019

Late in following up with the request


Reactie door Langstraat Taxateurs

Beste heer, wij hebben u direct dezelfde dag gebeld, maar u was reeds voorzien in een taxatie. Wij begrijpen deze beoordeling dan ook niet.
Mevrouw Rietveld
Taxatie in Rijksweg, Nieuwendijk
5 september 2019
Anoniem
Taxatie in Waalwijk
14 augustus 2019
Anoniem
Taxatie in 's-Hertogenbosch
13 augustus 2019
Anoniem
Taxatie in 's-Hertogenbosch
13 augustus 2019
Anoniem
Taxatie in 's-Hertogenbosch
12 augustus 2019
Van den Bosch
Taxatie in Hinthamerstraat, 's-Hertogenbosch
1 augustus 2019
Roy
Taxatie in Drunen
28 juli 2019

Eerste taxatie werd uitgevoerd, maar we moesten zelf herhaaldelijk achter de afspraak aan, aangezien we geen bevestiging kregen. Na meerdere telefoontjes en geen reactie kregen we op de dag zelf, na weer gebeld te hebben een bevestiging. De taxatie werd verricht alleen de overeengekomen prijs (geboekt via taxateur vergelijker) was ineens bijna 150 euro hoger, het kostte ze blijkbaar veel moeite dit aan te passen.

We zijn vervolgens gaan verbouwen en de bank vroeg om een taxatierapport met schatting na de verbouwing zelf, waarbij ze aan gaven dat de taxateur het reeds opgestelde rapport weer als het ware open kan zetten en aan kan vullen. Opnieuw contact gezocht, maar opnieuw werden we ondanks toezeggingen herhaaldelijk niet teruggebeld. Uiteindelijk werd afgesproken dat ze het rapport ‘terug zouden halen’ en enkel aanvullend wat foto’s kwamen maken. Een bedrag werd hiervoor afgestemd. Enfin, die afspraak werd bijna drie maanden geleden gemaakt en sindsdien krijgen we geen gehoor meer. We worden niet teruggebeld en pp sms’jes, whatsappen en mails wordt niet gereageerd. Zeer onprofessioneel en klantonvriendelijk.

We raden Carré (Langstraat taxateurs) als taxateur dus zeker niet aan. Heel jammer dat we deze ervaring nu ook moeten delen, aangezien er geen contact meer mogelijk blijkt te zijn. Kom afspraken en belofte na ...


Reactie door Langstraat Taxateurs

Bedankt voor uw feedback. Het rapport is inmiddels opnieuw in behandeling genomen, zoals reeds besproken.
Anoniem
Taxatie in 's-Hertogenbosch
23 juli 2019
Van Lent
Taxatie in Tweede Buitenpepers, 's-Hertogenbosch
22 juli 2019
Anoniem
Taxatie in 's-Hertogenbosch
22 juli 2019
Anoniem
Taxatie in Vught
19 juli 2019
Anoniem
Taxatie in Waalwijk
17 juli 2019
Volgende beoordelingen worden geladen...
Deze makelaar beoordelen
86% van de 77 klanten is tevreden over deze makelaar.