Kennemerland Makelaar

Plaats: Heemskerk

Website:

38 3

Beoordelingen voor Kennemerland Makelaar

Deze makelaar beoordelen
Johan Bergen
Taxatie in Plaats in Noord Holland
13 april 2022
Snelheid
Vriendelijkheid
Deskundigheid

Huis is goed naar waarde geschat echter het rapport bevat veel fouten en onwaarheden omtrent de woning zelf. Telefonisch zeer slecht bereikbaar en belt tevens ook niet terug. Op zijn website wordt gesproken over een passievol begeleiding echter is hiervan niks te merken…komt zeer ongeïnteresseerd en koud over.


Reactie door Kennemerland Makelaar

Geachte heer, graag zou ik dan van u willen weten welke fouten er mogelijk in het rapport zitten zodat ik deze eventueel had kunnen aanpassen. Had ik wat netter gevonden. Voorts is het zo dat een aantal zaken aan het rapport worden gevoegd als informatie stukken, welke wij als taxateur niet produceren, maar welke automatisch aan het rapport worden gevoegd. Als voorbeeld het energielabel en het funderingsrisico rapport. Deze en overige zaken worden aan het rapport gekoppeld, maar is niet afkomstig van ons als taxateur. Wij hebben hier wel vaker hinder van. Jammer dat ik niet in de gelegenheid ben gesteld om het een en ander te verduidelijken. Ik zou ook echt niet weten wanneer ik gebeld zou zijn, want voice mail berichten heb ik niet gehoord. Anonieme oproepen beantwoord ik niet vanwege reclame belletjes. Mailadres was op zeker bekend in verband met de aanvraag, dus dit had ook gekund.
Anoniem
Taxatie
12 augustus 2020
R.A.PAUL
Taxatie in Koninginneweg, Bergen (NH)
17 oktober 2019

N.V.T.

Anoniem
Taxatie in Alkmaar
16 oktober 2018
Anoniem
Taxatie in Zwanenburg
9 oktober 2018
Anoniem
Taxatie in Zwanenburg
8 oktober 2018
kroon
Taxatie in Zuidervaart, Zaandam
27 september 2018
Anoniem
Taxatie in Zandvoort
18 september 2018
de Goeij
Taxatie in Kerkerinklaan, Santpoort-Noord
17 september 2018

De man had totaal geen kennis van de markt en beoordeelde de situatie op basis van standaard admistratieve acties met als resultaat een slecht rapport. Wij zijn hier achter gekomen op basis van een eerder gemaakt taxatie rapport en een second opinion.


Reactie door Kennemerland Makelaar

Het rapport dat is opgesteld is een deugdelijk rapport. Iedereen die kennis van het rapport kan nemen, zal tot deze conclusie komen. Klaarblijkelijk is een rapport of taxateur onkundig als de "wens" waarde niet wordt gehaald. Jammer om dit wederom te moeten vernemen, maar is de realiteit van de dag. Als een taxateur niet een waarde haalt die verlangd wordt, dan wordt men meteen afgeschilderd als onkundig. Erg triest.
Anoniem
Taxatie in Alkmaar
14 september 2018
Anoniem
Taxatie in Assendelft
4 september 2018
Volgende beoordelingen worden geladen...
Deze makelaar beoordelen
93% van de 41 klanten is tevreden over deze makelaar.