Huizenlinq Taxaties

Plaats: Lemmer

Website:

Telefoonnummer: 085 ‑ 536 54 05

48 6

Beoordelingen voor Huizenlinq Taxaties

Deze makelaar beoordelen
Anoniem
Taxatie in Ossenzijl
14 januari 2021
Anoniem
Taxatie in Noordwolde
8 januari 2021
Anoniem
Taxatie in Lemmer
6 januari 2021
Anoniem
Taxatie in Ossenzijl
6 januari 2021
Kloppenburg
Taxatie in Almere
6 januari 2021
Anika
Aankoopbegeleiding in Alkmaar
6 januari 2021

Beste mensen,

Ga nooit met Huizenlinq in zee.
Bij het eerste gesprek zeer vriendelijk en heel charmant en meegaand. Na het tekenen.
Ontkent Michiel afspraken die er zijn gemaakt.
Lijkt alleen maar op geld uit te zijn. Heb in mijn kringen gehoord dat dit niet de eerste keer is en waarschijnlijk ook niet de laatste keer dat die mensen tracht op te lichten.
Mijn advies niet met deze oplichter in zee gaan!


Reactie door Huizenlinq Taxaties

Wat een vreemd bericht, ik ken u niet. U komt niet in mijn systeem voor. Wij hebben niks aangekocht voor een klant in Alkmaar. Wilt u mij svp bellen om dit op te lossen.
Anoniem
Taxatie in Kalenberg
5 januari 2021
Anoniem
Taxatie in Tijnje
5 januari 2021
Anoniem
Taxatie in Sneek
5 januari 2021
Bootsma
Taxatie in Oosterstrand, Hindeloopen
3 januari 2021

Zeer ontevreden over de makelaar, die ons bedreigd heeft, tegen ons heeft geschreeuwd, en uiteindelijk 100 euro heeft afgetroggeld door zeer intimiderende mails te sturen en achter ons aan te zitten, terwijl er geen enkele actie is verricht door de makelaar. Ik ga dan ook een klacht indienen bij de beroepsgroep, aangezien dit niet past bij de service die verwacht mag worden van een erkent makelaar. Door het gedrag van de makelaar hebben we afgezien van verder contact met elkaar en heeft de taxatie waar we om hadden gevraagd dan ook niet plaatsgevonden uiteindelijk op ons verzoek.


Reactie door Huizenlinq Taxaties

Geachte Familie Bootsma,
Bovenstaande is absoluut niet geschiedt. Treurig dat dit zo moet lopen, U was niet aanwezig op het afgesproken tijdstip. U heeft nagelaten een nieuwe afspraak met ons te maken. Ik ervaar deze communicatie als teleurstellend.
Anoniem
Taxatie in Idskenhuizen
17 december 2020
Anoniem
Taxatie in Emmeloord
16 december 2020
Anoniem
Taxatie in Sneek
14 december 2020
Van der Galiën
Taxatie in Oudega
14 december 2020

Taxateur heeft een goed en overzichtelijk rapport opgesteld in korte termijn. Als er vragen zijn dan is de taxateur ook goed te bereiken.


Reactie door Huizenlinq Taxaties

Dank voor uw reactie, wij zijn u graag van dienst geweest
Volgende beoordelingen worden geladen...
Deze makelaar beoordelen
89% van de 54 klanten is tevreden over deze makelaar.