Haarlem Taxatie Service

8 1

Beoordelingen voor Haarlem Taxatie Service

Deze makelaar beoordelen
Anoniem
Taxatie in Beverwijk
4 april 2022
Anoniem
Taxatie in Haarlem
25 mei 2018
Hannah Jansen
Taxatie in Engelenburg, Haarlem
23 april 2018
Van der woude
Taxatie in Burgemeester v Alphenstr, Zandvoort
9 april 2018
Van der Kolk
Taxatie in Commandeurslaan, Heemskerk
13 februari 2018

Ontevreden. Ik heb via de site 2 aanmeldingen gedaan. Achteraf gingen ze allebei naar Westerhoven Makelaars. Ik vind dit echt niet oke. Vervolgens werd ik gebeld door Westerhoven en werd ik gedwongen om direct te beslissen. Het gesprek was dwingend en onaangenaam. Ik heb besloten om niet met hen in zee te gaan. Ik heb hen dit ook gemaild. Ook de reden waarom.


Reactie door Haarlem Taxatie Service

Zodra bij ons een verzoek wordt ingediend om te taxeren, proberen wij hier altijd snel op te reageren, temeer wij bemerken dat de taxatierapporten in veel gevallen op korte termijn aangeleverd dienen te worden en wij ook moeten rapporteren of wij de opdrachtgevers wel benaderd hebben en wij worden geacht bij binnenkomst van een aanvraag binnen een paar uur contact te leggen. Dit is dan ook gebeurd. De opdrachtgeefster heeft geen opdracht willen verstrekken, maar wilde een prijsopgave per mail ontvangen, terwijl de prijs al bekend is/was. Het is prima als mensen willen "shoppen" en hier de tijd voor willen nemen, maar dat strookt niet met onze werkwijze en zeker niet als de prijs voor en taxatie al bekend is. Van dwang is absoluut geen sprake geweest, een negatieve insteek van het gesprek is door deze persoon zelf gecreƫerd. Jammer om dit zo te moeten stellen, maar is toch echt wel het geval.
Los
Taxatie in Bloemfonteinstraat, Haarlem
22 september 2017

Ik vond het vreemd dat ze Haarlem taxateurs heten, maar elders gevestigd zijn (Beverwijk?). Sommige banken doen moeilijk over taxateurs uit een andere stad, dus wilde het risico niet lopen dat het werd afgekeurd bij de hypotheekaanvraag.

Van den Brink
Taxatie in Karel Doormanlaan, Haarlem
11 april 2017
Mevrouw AD Zijlstra
Taxatie
9 december 2011
Mevrouw C.J Moesbergen
Taxatie
27 november 2011
Volgende beoordelingen worden geladen...
Deze makelaar beoordelen
89% van de 9 klanten is tevreden over deze makelaar.