Friesland Woning-taxateurs

Plaats: Dokkum en Hurdegaryp

Website:

Telefoonnummer: 085 ‑ 536 50 83

202 10

Beoordelingen voor Friesland Woning-taxateurs

Deze makelaar beoordelen
Anoniem
Taxatie in De Westereen
23 maart 2020
Weening
Taxatie in Heidewei, Zwagerbosch
13 maart 2020

Ze hebben snel contact met ons gezocht, vriendelijk en snelle service. Ze houden je ook erg goed op de hoogte van de vorderingen omtrent de taxatie en de afhandeling.


Reactie door Friesland Woning-taxateurs

Superbedankt voor deze mooie beoordeling! Daar zijn we blij mee. Veel woonplezier in Zwagerbosch gewenst.
Anoniem
Taxatie in Nuis
9 maart 2020
Anoniem
Taxatie in Leeuwarden
5 maart 2020
Olivier/C. van der Boom
Taxatie in Fonteinstrjitte, Holwerd
14 februari 2020

Prima, heel duidelijk.


Reactie door Friesland Woning-taxateurs

Bedankt voor uw mooie reactie. Succes met de verbouwing van uw woning!
Anoniem
Taxatie in Tytsjerk
13 februari 2020
Anoniem
Taxatie in Rottevalle
13 februari 2020
Jong
Taxatie in Gytsjerksterhoeke, Gytsjerk
30 januari 2020

Minpunt: beetje te voorzichtig, niet kijkend naar huidige stand van de koopprijs
Pluspunt: heel erg punctueel en uitgebreid uitgevoerd


Reactie door Friesland Woning-taxateurs

Geachte mevrouw De Jong,

Bedankt voor uw reactie. Naar mijn idee zijn de plus- en minpunten van uw woning voldoende afgewogen in het rapport. Mogelijk heeft u een betere prijs kunnen bedingen. Dat is uiteraard mooi, maar de vraag is of de gemiddelde koper in de markt dat ook biedt. Wij zullen daarin toch een afweging moeten maken. Er zijn altijd uitschieters, zowel naar boven als beneden. Bedankt dat wij deze taxatie mochten uitvoeren en we wensen u een goede toekomst op uw nieuwe woonplek.
Anoniem
Taxatie in Aldtsjerk
6 januari 2020
Anoniem
Taxatie in Visvliet
17 december 2019
Van der Marel
Taxatie in Aldlânsdyk, Jelsum
13 december 2019

De oplevering van de taxatie na opdrachtverlening bijna 4 weken door drukte van de taxateur en omdat een afspraak voor de taxatie niet snel gepland kon worden. Hierdoor kwamen de voorwaarden voor financiering van de hypotheek in het gedrang.


Reactie door Friesland Woning-taxateurs

Geachte heer Van der Marel,

Uw reactie is begrijpelijk. We hebben dit besproken. Helaas konden we door omstandigheden die buiten ons lagen ook niet vlot terecht. Door de piek in aanvragen richting einde van het jaar, een gebruikelijk drukkere periode, kwamen tijdslijnen hierdoor in het gedrang. Normaal kunnen we sneller maar dat lukte in deze situatie helaas niet.
Anoniem
Taxatie in Drachten
12 november 2019
Volgende beoordelingen worden geladen...
Deze makelaar beoordelen
95% van de 212 klanten is tevreden over deze makelaar.