013 NVM Taxateurs

Plaats: Tilburg

Website:

Telefoonnummer: 085 ‑ 536 52 95

387 14

Beoordelingen voor 013 NVM Taxateurs

Deze makelaar beoordelen
Rouwen
Taxatie in Luchthavenlaan, Tilburg
13 september 2019

Heel netjes en correcte man. Fijn contact en snel antwoord op vragen.
Zeker aan te raden

Smits
Taxatie in Ringbaan-Zuid, Tilburg
13 september 2019

Snelle service tegen een scherp tarief

Jasper
Taxatie in Heiakkerstraat, Berkel-Enschot
13 september 2019

Snelle taxatie en toezending van het rapport, voor een scherpe prijs.

Van Veldhoven
Taxatie in Burg Bardoelstraat, Moergestel
13 september 2019
Loonen
Taxatie in Straussstraat, Dongen
13 september 2019

Min punt dat we meer als 14 dagen hebben gewacht tot we na 2 keer gebeld te hebben pas het rapport kregen

Oude GRoen
Taxatie in Biestsestraat, Biest-Houtakker
13 september 2019

Snel accuraat klantgericht betaalbaar betrouwbaar


Reactie door 013 NVM Taxateurs

Bedankt voor de lovende beoordeling!
Richard
Taxatie in Tilburg
10 september 2019

Erg vriendelijke taxateur. Heeft mij zelfs een goede tip gegeven waardoor ik rentekorting kan krijgen op de hypotheek. Zeker een aanrader!!


Reactie door 013 NVM Taxateurs

Bedankt voor de mooie beoordeling!
De graaij
Taxatie in Kreitenmolenstraat, Udenhout
9 september 2019

Ben door niemand van NVM 013 benaderd


Reactie door 013 NVM Taxateurs

Beste mevrouw de Graaij,

Wij hebben u proberen te bellen, helaas zonder succes. Wij hebben hierna helaas niks meer van u vernomen. Wij vinden het jammer dat wij vervolgens een negatieve review krijgen.

Graag benadrukken wij dat wij deze taxatie niet hebben uitgevoerd. Wij hadden uiteraard liever een review ontvangen welke was gebaseerd op het uitvoeren van een taxatie.

Met vriendelijke groet
Van Valderen - Antonissen
Taxatie in Kijkduinlaan, Tilburg
9 september 2019

Veel te lang wachten. Daarom voor alternatief gekozen


Reactie door 013 NVM Taxateurs

Beste heer Van Valderen-Antonissen,

U had zeer snel een taxatie nodig. Nu was dit agendatechnisch helaas niet mogelijk. Wij hebben na de offerte helaas niks meer van u vernomen, tot deze review. Wij vinden het jammer dat wij een negatieve review krijgen, aangezien het niet snel genoeg kon gaan volgens u.

Wij willen benadrukken dat deze taxatie niet heeft plaats gevonden, aangezien wij na de offerte aanvraag helaas niks meer hebben vernomen.

Met vriendelijke groet
Dekker
Taxatie in Griegstraat, Tilburg
5 september 2019

De makelaar was een sympathiek persoon die kundig op mij overkwam. De taxatie is vlot & kundig verlopen en ik kreeg een serieus rapport. Toen er een kleine kink in de kabel kwam, geheel buiten de werkzaamheden van de taxateur om, heeft deze mijn probleem kosteloos opgelost. Hier ben ik zeer blij mee!


Reactie door 013 NVM Taxateurs

Bedankt voor de mooie beoordeling!
Crombach
Taxatie in Elzengaard, Goirle
5 september 2019
Volgende beoordelingen worden geladen...
Deze makelaar beoordelen
97% van de 401 klanten is tevreden over deze makelaar.