Zutphen Taxatie Service

Plaats: Deventer

Website:

Telefoonnummer: 085 ‑ 536 52 90

10 2

Beoordelingen voor Zutphen Taxatie Service

Deze makelaar beoordelen
Anoniem
Taxatie in Zutphen
24 mei 2018
Anoniem
Taxatie in Zutphen
16 mei 2018
Robert Douma
Taxatie in Het Wekenstroo, Warnsveld
16 april 2018

Goedkoop en zeer snel


Reactie door Zutphen Taxatie Service

Wij streven inderdaad naar een zorgvuldige en snelle dienstverlening. Bedankt voor de review.
Kampf
Taxatie in Berkelkade, Zutphen
15 maart 2018
J
Taxatie in Zutphen
13 maart 2018
Sloos
Taxatie in De Nachtegaal, Warnsveld
15 februari 2018
Mund
Taxatie in Henriette Polaklaan, Zutphen
12 februari 2018
Folkan Yildirim
Taxatie in Govert Flinckstraat, Zutphen
15 december 2017
Borninkhof
Taxatie in Weg naar Voorst, Zutphen
15 december 2017
Geuzinge
Taxatie in De Bosrand, Zutphen
15 december 2017

Vriendelijke en snelle service. Persoonlijk contactmoment is er niet in de formule, daar kan ik moeilijk over oordelen. Maar ik heb zeker niets te klagen. Kleine tip: Koppel mollie aan Moneybird. Dan kunnen de vele particulieren sneller betalen middels iDeal.


Reactie door Zutphen Taxatie Service

Geachte heer/mevrouw. Wij hebben de mogelijkheid voor ideal betalingen uitgezet. Dit was voor ons helaas administratief te veel rompslomp, er moeten dan handmatig meerdere boekingen worden gedaan en dat gaf was kostentechnisch niet interessant.
Folco
Taxatie in Zutphen
17 november 2017

Er is iets misgegaan maar is al goed! u moet niet onder mijn reactie reageren de 2e beoordeling heb ik niet gegeven en is niet afkomstig van mij voor de duidelijkheid@!


Reactie door Zutphen Taxatie Service

U geeft dus nu een 2e negatieve recentie mijnheer Folkan Yildirim, wij hebben geen rapport bij u uitgebracht om bovenvermelde reden. U heeft van de taxateur zelfs gratis advies gekregen omtrent het energielabel.

Reactie door Zutphen Taxatie Service

Dag meneer, u weet precies wat er aan de hand is. Dat hebben we uitgebreid besproken Er zijn een aantal vreemde zaken. De wens om uw pand 30% hoger te taxeren en het feit dat de kadastrale lijn door uw pand heen loopt. Wij hebben hierover zelfs met de notaris gesproken. U gaf aan dit we dit wel even konden regelen..zo werkt dat helaas niet. Doorom hebben wij dan ook de opdracht terug gegeven. Integriteit gaat bij ons voor het verdienen van geld.
Verstegen- van de poel
Taxatie in Joke Smitlaan, Zutphen
13 november 2017
Volgende beoordelingen worden geladen...
Deze makelaar beoordelen
83% van de 12 klanten is tevreden over deze makelaar.