Zeeland Taxatie Service

Plaats: Zierikzee

Website:

Telefoonnummer: 085 ‑ 536 52 50

30 4

Beoordelingen voor Zeeland Taxatie Service

Deze makelaar beoordelen
Chris Blondeel
Taxatie in Wemeldinge
26 december 2018

Prijs op vergelijkende site is veel lager dan wat ik zou moeten betalen.
Volgens het kantoor is de complexiteit van het pand daar de oorzaak van. Ik wil best meer betalen maar niet het dubbele.
Ik heb na enig overleg pas vandaag een andere taxateur aangeschreven.


Reactie door Zeeland Taxatie Service

Aanvrager heeft aanvraag gedaan voor taxatie van 1 woonhuis + 2 appartementen. Voor het woonhuis berekenen we een all-inprijs van 400 euro, per appartement komt er 100 euro bij. In onze ogen een zeer reële prijs voor de extra werkzaamheden.

De opmerkingen dat de vergelijkingen niet kloppen en dat het dubbele verschuldigd zou zijn is dus niet correct en onsportief.
Groendijk
Taxatie in Arjaan Katsanstraat, Wolphaartsdijk
14 december 2018

De taxatie was waardeloos en sloeg nergens op. Het betrof een nieuwbouwwoning en de woning zou volgens de taxateur al direct na gereedkomen ongeveer 50000 euro in waarde zijn gedaald. En dit terwijl de huizen in dat dorp als warme broodjes verkocht worden, zonder makelaar.


Reactie door Zeeland Taxatie Service

Opdrachtgever ging ervan uit dat bij een investering in een nieuwbouwwoning deze investering altijd of meteen 1:1 te relateren is aan de marktwaarde, dat is een misvatting. De opname van de markt voor vrijstaande woningen boven de 350.000 euro in Wolphaartsdijk is laag, ook de opname van bouwpercelen is laag (de kavels zijn al jaren te koop en er wordt slechts mondjesmaat verkocht). Verder waren er een aantal onzekere factoren (onvoldoende duidelijk op niveau er afgebouwd wordt en de mogelijkheid dat toekomstige buren meer volumineuze bebouwing realiseren) die tot een onderbouwd en gevalideerd waardeoordeel hebben geleid.

Opdrachtgever heeft deze onderbouwing ontvangen en niet gereageerd met argumenten maar uitsluitend met enkele onsportieve reacties als waardeloos enz.
Anoniem
Taxatie in Zonnemaire
9 november 2018
Anoniem
Taxatie in Middelburg
9 november 2018
Anoniem
Taxatie in Middelburg
5 oktober 2018
Anoniem
Taxatie in Goes
23 augustus 2018
Anoniem
Taxatie in Burgh-Haamstede
13 augustus 2018
Fam.Bruijnzeel
Taxatie in Voorstraat, Sint-Annaland
12 maart 2018
Van Poppel Huis& Hypotheek Tilburg
Taxatie in De Heul, Sint-Annaland
12 maart 2018

Getaxeerde waarde vooraf met hypotheekadviseur bespreken zou prettig zijn geweest.

Martina Franken
Taxatie in Middelgat, Arnemuiden
12 maart 2018

Na een snelle, duidelijke offerte gekregen te hebben zijn ze direct aan het werk gegaan om de taxatie te regelen en binnen 2 dagen hadden we het rapport binnen. Goed contact gehad en zeer snelle reactie. Op dit moment geen minpunt te bedenken.

Volgende beoordelingen worden geladen...
Deze makelaar beoordelen
88% van de 34 klanten is tevreden over deze makelaar.