Taxatie-Plein.com

Plaats: Amsterdam

Website:

Telefoonnummer: 085 ‑ 536 51 86

3666 206

Beoordelingen voor Taxatie-Plein.com

Deze makelaar beoordelen
Anoniem
Taxatie in Zwolle
11 maart 2019
Anoniem
Taxatie in Almere
11 maart 2019
Anoniem
Taxatie in Maassluis
11 maart 2019
Anoniem
Taxatie in Utrecht
11 maart 2019
Anoniem
Taxatie in Winkel
8 maart 2019
Anoniem
Taxatie in Opmeer
8 maart 2019
Anoniem
Taxatie in Apeldoorn
8 maart 2019
Anoniem
Taxatie in Utrecht
8 maart 2019
Anoniem
Taxatie in Ameide
8 maart 2019
Schol
Taxatie in Stalpaertstraat, Alkmaar
7 maart 2019

nadat herhaaldelijk verkeerde persoons gegevens met mij werden gedeelt eerst al via de telefoon bij het terugbellen, later weer in de mail had ik geen vertrouwen meer dat mijn gegevens hier veilig waren.

Op de eerste mail ook direct ge-replied om aan te geven dat ik geen vertrouwen had in de manier hoe er met persoonsgegevens omgegaan werd. toch werd ik continu gestalked of ik de opdracht wilde bevestigen.

Na diverse malen reply-en op deze mails werd ik zonder de afspraak te bevestigen vreemd genoeg toch door een makelaar gebeld om een afpraak te maken.


Reactie door Taxatie-Plein.com

Geachte heer/mevrouw Schol,

Wij hebben een strict privacy beleid, ik kan mij dan ook niet voorstellen dat u bij ons het idee heeft gekregen dat uw gegeven niet veilig zijn. Wij hebben van u nimmer een akkoord op de opdracht ontvangen. Zodoende bent u ook niet gebeld door onze planning. Dat doen we enkel na akkoord op de opdracht. Alleen na dat akkoord weten wij namelijk zeker dat u de taxatie wenst te laten uitvoeren en hebben we een overeenkomst met elkaar.

Ik vermoed dat u meerdere offertes heeft opgevraagd en ook door andere partijen bent benaderd waar wij niets mee te maken hebben. Ik betreur uw review dan ook ten zeerste. Dit ligt namelijk totaal buiten onze macht.

Ondanks dat hoop ik dat u inmiddels een goed rapport van een van onze collega's heeft mogen ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Taxatieplein.com
Volgende beoordelingen worden geladen...
Deze makelaar beoordelen
95% van de 3872 klanten is tevreden over deze makelaar.