Taxatie-Plein.com

Plaats: Amsterdam

Website:

Telefoonnummer: 085 ‑ 536 51 86

4012 231

Beoordelingen voor Taxatie-Plein.com

Deze makelaar beoordelen
Anoniem
Taxatie in Hoogvliet Rotterdam
7 januari 2019
Anoniem
Taxatie in Uden
7 januari 2019
Anoniem
Taxatie in IJmuiden
7 januari 2019
Anoniem
Taxatie in Utrecht
7 januari 2019
Anoniem
Taxatie in Utrecht
7 januari 2019
Anoniem
Taxatie in Eindhoven
3 januari 2019

Taxatie was snel geregeld. Door de makelaar Patrick Deckers, via Fitrex taxatie service, werd aangegeven dat het beoogde bedrag makkelijk haalbaar zou zijn maar dat het waarschijnlijk nog hoger zou uitvallen. De uiteindelijke taxatie kwam echter veel lager uit en de taxatie rammelde op allerlei vlakken. Onze klachten werden niet adequaat opgelost.
De reactie van Taxatieplein klopt dus ook niet aangezien we via deze site bij Fitrex terecht zijn gekomen.


Reactie door Taxatie-Plein.com

Geachte heer/mevrouw Anoniem,

Wij hebben in de 11 jaar dat wij bestaan nog nooit een object aan de Oude Gracht te Eindhoven getaxeerd. Ik vermoed dan ook dat deze review bedoeld is voor een andere taxateur.

Met vriendelijke groet,

Taxatie-plein.com
Bremer
Taxatie in Koeweg, Stavoren
3 januari 2019

Taxatie plein had geen makelaar in ons gebied. Het is niet mijn bedoeling om een negatieve beoordeling te geven. Ik heb gewoon geen gebruik van de service kunnen maken.


Reactie door Taxatie-Plein.com

Geachte mevrouw Bremer,

U heeft bij ons een taxatie aanvraag ingediend 5 dagen voor de kerstvakantie. We hebben direct contact met u opgenomen omdat het ons gezien de aanstaande feestdagen niet meer zou lukken om nog in 2018 een rapport te leveren. Is onze eerlijkheid in deze een reden voor een negatieve review? Dat betreur ik ten zeerste.

Met vriendelijke groet,

Taxatie-plein.com
Huijdts
Taxatie in Delftlaan, Haarlem
2 januari 2019
Anoniem
Taxatie in Utrecht
2 januari 2019
Anoniem
Taxatie in Arnhem
2 januari 2019
Volgende beoordelingen worden geladen...
Deze makelaar beoordelen
95% van de 4243 klanten is tevreden over deze makelaar.