Taxateur P. Boer

Plaats: Gouda

Website:

Telefoonnummer: 085 ‑ 536 53 00

202 3

Beoordelingen voor Taxateur P. Boer

Deze makelaar beoordelen
Macias
Taxatie in De Geitenkamp, Nieuwkoop
20 januari 2020
De heer Voerman
Taxatie in Oude Singel, Schoonhoven
20 januari 2020
Smit
Taxatie in Boelekade, Gouda
20 januari 2020

Aardige man, deskundig en uitstekende communicatie!


Reactie door Taxateur P. Boer

bedankt voor de reactie en gelukkig hebben we de werkzaamheden van de uitgevoerde funderingsverbeteringen kunnen achterhalen.
Mevrouw Koster - de Vlieger
Taxatie in Leeuwerikstraat 2, Kamerik
20 januari 2020

Ik ben het oneens met zijn waardebepaling. Na extra onderzoek van mijn kant: een calcasa waardebepaling, een online taxatie van Drieman garantiemakelaars en een waardebepaling van huispedia, kom ik tot de conclusie dat hij mijn woning minstens €100000 te laag heeft getaxeerd. Ik ben nu genoodzaakt een contraexpertise te laten doen.


Reactie door Taxateur P. Boer

Jammer dat u zich niet kan vinden in de door mij getaxeerde marktwaarde., de door mij getaxeerde marktwaarde scoort volgens inschatting van Ortec en Calcasa als modelmatige waarde is resp. 96,8 % en 90,2%. De door u middels interpolatie opgegeven 100.000 hogere marktwaarde kan ik niet onderschrijven.Het staat u uiteraard vrij om een hertaxatie uit te laten voeren of een klacht in te dienen.
Diepeveen
Taxatie in Cabauwsekade, Lopik
20 januari 2020

Vriendelijke en correcte afhandeling. Ook binnen de gestelde tijd opgeleverd. Uiterst tevreden!


Reactie door Taxateur P. Boer

Hartelijk bedankt vr de reactie. Altijd leuk te vernemen als de opdrachtgevers tevreden zijn.
Krzyzowski
Taxatie in Molenmeesterslag, Gouda
20 januari 2020

Zeer snelle en goede communicatie, snelle dienstverlening. We zijn erg tevreden.


Reactie door Taxateur P. Boer

Blij te vernemen dat u tevreden bent.
Anoniem
Taxatie in Woerden
13 januari 2020
E.C. Verhoef
Taxatie in Jan Philipsweg, Gouda
8 januari 2020
Anoniem
Taxatie in Schoonhoven
2 januari 2020
H.Jordaan
Taxatie in Roerdomplaan, Nieuwkoop
30 december 2019

Kijkt net iets verder dan de neus lang is.


Reactie door Taxateur P. Boer

Degelijk onderzoek is altijd vereist en aannamen moeten worden gecheckt.
W.A.
Taxatie in Leidsestraatweg, Woerden
13 december 2019

Snelle, vakkundige afhandeling.
Extra adviezen omtrent onderhoud woning en marktwaarde garages.


Reactie door Taxateur P. Boer

Graag gedaan
Van Eijk
Taxatie in Hazeweg, Nieuwveen
13 december 2019

Makkelijk afspraak maken, snel ingepland. Nauwkeurig qua opmeten en bekijken van het huis. Fiets was mee om referentie huizen in de buurt te bekijken.

Erg tevreden, huis is inmiddels 3x getaxeerd maar dit was duidelijk de beste taxateur die we gehad hebben.

Afhandeling rapport ook zeer vlot!!

Kan Dhr Boer erg aanraden..


Reactie door Taxateur P. Boer

Hartelijk bedankt voor de leuke reactie.
Anoniem
Taxatie in Zegveld
6 december 2019
Heijne
Taxatie in Blaasbalg, Nieuwkoop
22 november 2019

Snel, betrokken, vriendelijk


Reactie door Taxateur P. Boer

Bedankt voor de reactie.
Roonder
Taxatie in Cappenersteeg, Gouda
12 november 2019

vakkundig uitgevoerde taxatie door een aimabele taxateur.


Reactie door Taxateur P. Boer

Vriendelijkheid en dienstbaarheid staat voorop en kosten geen geld.
Volgende beoordelingen worden geladen...
Deze makelaar beoordelen
99% van de 205 klanten is tevreden over deze makelaar.