Gusto Casa Taxateurs - Utrecht

1 1

Beoordelingen voor Gusto Casa Taxateurs - Utrecht

Deze makelaar beoordelen
Charlotte van Dijk
Taxatie in Utrecht
27 mei 2019

Ik vroeg een offerte en heb alleen mijn email adres en straatnaam woning gegeven. Zonder enig contact met mij heeft ze Gegoogled naar de naam van de verkopende makelaar en hem rechtstreeks gebeld. Daarnaast ook mijn Hypotheek adviseur en met hun een afspraak gepland.

Na mijn online offerteaanvraag, kreeg ik dus zonder enig contact opeens een afspraak bevestiging.

Ik wist niet eens de prijs!

Hoe durf je achter mijn rug dit te regelen.
Afschuwelijke praktijken en zou haar zeker niet aanraden.

* Haar smoesje, ja maar ik ontvang de aanvraag van de website op deze manier (met voorbeeld).

- Wat dan nog? Als eerste neem je ALTIJD contact op met de afnemende partij en ga je niet achter diens rug contact opnemen met andere mensen.
IK betaal de taxatie rekening en niet de makelaar waarmee je onder n hoedje speelt om de taxatie alvast te plannen.

Raad haar dus zeker niet aan, zou d'r niet vertrouwen.


Reactie door Gusto Casa Taxateurs - Utrecht

Jammer. Het werkt zo dat er een vast tarief is en dat ik de taxatie inplan met de verkopende makelaar. Aangezien het een woonverenging was en ik niet wist of ik dit mocht taxeren heb ik informatie ingewonnen bij de verkopende makelaar. De verkopende makelaar gaf aan dit even af te stemmen met de desbetreffende persoon bij de bank. De meeste mensen geven de voorkeur aan een zo spoedig mogelijke inplanning van de taxatie. Ik plan de taxatie in, geef dit door aan de opdrachtgever en zet daarna de opdracht in het systeem na goedkeuring. Echter, kreeg ik allerlei verwensingen naar mijn hoofd wat ik niet netjes vind. Ik speel niet onder een hoedje om de taxatie vast te plannen, maar probeer mijn opdrachtgevers zo snel mogelijk van dienst te zijn. Ik taxeer ontzettend veel woningen en naar volle tevredenheid van opdrachtgevers. De meeste mensen zijn juist erg blij met een snelle & goede service.
Bart
Taxatie in Tempeltuinlaan, Vleuten
4 april 2019

Deze makelaar was niet op korte termijn beschikbaar, ik kreeg daar snel terugkoppeling op en heb een andere makelaar toegewezen gekregen.

Volgende beoordelingen worden geladen...
Deze makelaar beoordelen
50% van de 2 klanten is tevreden over deze makelaar.