Goossens Vastgoed

Plaats: Maastricht-Airport

Website:

Telefoonnummer: 085 ‑ 536 50 88

10 2

Beoordelingen voor Goossens Vastgoed

Deze makelaar beoordelen
Tom-Eric
Verkoopbegeleiding in Eikenerveld, Heerlen
16 september 2019

Toen we ons huis wilden verkopen heb ik gekeken welke makelaars eerder huizen in onze straat verkocht hadden. We zijn toen in gesprek gegaan met een aantal makelaars, maar Goossens Vastgoed maakte meteen een hele goede indruk door goed voorbereid langs te komen en mee te denken over de beste verkoopprijs. We besloten erg snel om met hun in zee te gaan en hebben daar geen moment spijt van gehad.

Door het gehele proces zijn ze erg behulpzaam geweest. Wij konden, omdat we onze woning deden verkopen via hun, ook terecht met aankoopadvies en hebben hier meerdere keren gebruik van gemaakt en waren zeer te spreken over de informatie en hulp die ze hierbij konden bieden.

Ons huis was na de eerste bezichtigingronde al meteen verkocht. Het traject dat volgde waren ze ook erg vriendelijk. Bij het tekenen van het koopcontract werd goed uitgelegd wat alles precies betekende voor de verkoper EN de koper en er werd duidelijk gemaakt wat alle stappen waren die nog genomen moesten worden voor de overdracht. Na de overdracht kregen we ook nog een paar speciaalbiertjes als felicitatie. Beter dan een fles wijn, want dat vind ik niet lekker ;-).

We hebben de afgelopen paar maanden hard gezocht naar onze eigen nieuwe woning en zijn daar veel makelaars tegen gekomen en hebben unieke ervaringen opgedaan. Ik heb bij geen enkele makelaar het gevoel van vriendelijkheid en behulpzaamheid gevoeld dat ik voelde bij Goossens Vastgoed.

W.Blauw
Taxatie in Wilhelminasingel, Maastricht
15 juli 2019

Zeer tevreden over de gang van zaken

Danielle Klinkers
Taxatie in Geleen
16 december 2018

Super deskundige man.
Nam echt de tijd om ons huis goed te bekijken en te waarderen.
Geen bla bla en hapsnap type die je vaak tegenkomt in deze branche maar echt iemand met kennis van zaken.

Anoniem
Taxatie in Maastricht
15 oktober 2018
Anoniem
Taxatie in Maastricht
2 augustus 2018
Xie
Taxatie in Largostraat, Maastricht
22 februari 2018
Pleumeekers
Taxatie in Rijksweg, Gronsveld
13 november 2017

vriendelijk en deskundig, accuraat, snelle afhandeling. Beetje behoudend wat prijsprognose betreft. Aanbevelenswaardige taxateur.

Paras
Taxatie in Jachthoornstraat, Maastricht
2 november 2017
Mevrouw Slangekempen
Taxatie in Holstraat, Meerssen
12 juni 2017

Leuke babbel maar ik heb sterk mijn twijfels. Er stonden twee ovens op het rapport terwijl we er maar 1 hebben. Een 'spoelbakje' in de keuken wordt vermeld in het rapport maar een Quooker van 3000 euro ziet hij over het hoofd. Een paardenstal en tuinhuis worden afgedaan als berghok en meneer neemt de moeite niet eens de deur te openen. Dan had meneer gezien dat er een complete woonkamer/keuken zich bevond, met geisoleerd dak, kabelaansluiten, stromend water, verwarming etc. Hij fotografeert de gesloten deur in het rapport. Op zolder hebben we volgens zijn rapport opeens 'schuipuien' na 40 jaar. Aan de keukentafel benadrukt hij dat hij het rapport alleen verstrekt aan de opdrachtgever. Achter de rug om bleek hij een kopij aan derden te hebben verstrekt met onvoorziene gevolgen voor een lopende rechtszaak. Dhr. Goossens reageert niet meer op klachten of op zijn gewezen fouten. Het NWWI moet zich doodschamen met taxateurs als deze. Een dikke duim omlaag. Bah.

Gielissen
Taxatie in Aleidisstraat, Maastricht
14 mei 2017

Ik heb geen persoonlijk contact gehad met de Taxateur dwz alleen telefonisch.
Alles netjes geregeld, verder geen op of aanmerkingen.
Vriendelijk bedankt.

Verhooren
Verkoopbegeleiding in Ter Hallen, Schinveld
13 mei 2017
De heer Wijsman
Taxatie in Leyenbroekerweg, Sittard
14 april 2017
Volgende beoordelingen worden geladen...
Deze makelaar beoordelen
83% van de 12 klanten is tevreden over deze makelaar.