Goossens Vastgoed

Plaats: Maastricht-Airport

Website:

23 3

Beoordelingen voor Goossens Vastgoed

Deze makelaar beoordelen
Giel en Jessica
Aankoopbegeleiding in Landgraaf
29 december 2021
Snelheid
Vriendelijkheid
Deskundigheid

Wij hebben tijdens de zoektocht naar onze eerste woning gebruik gemaakt van de expertise van Aike Schloen van Goossens Vastgoed.

Gezien wij starters op de woningmarkt zijn leek het ons verstandig om iemand die onze belangen behartigden mee te nemen.
Dit was een goede keuze. Aike is een ervaren, gedreven en deskundig makelaar. Hij nam ruimschoots de tijd tijdens bezichtigingen en heeft ons ontzettend goed begeleid.
Uitkomst: een getekende overeenkomst en volgend jaar trekken wij in ons eerste koophuis!

Op zoek naar een degelijke aankoopmakelaar? Dan moet u bij Aike Schloen zijn!

M Beaujean
Aankoopbegeleiding in Nieuw husken
15 november 2021
Snelheid
Vriendelijkheid
Deskundigheid

Door de zoektocht naar een nieuwe woning, kwam ik in contact met verschillende makelaars. In 95% ben ik ontvangen geworden alsof ik de zoveelste was, geen goede rondleiding, geen goede uitleg. Hierdoor kreeg ik geen goed gevoel bij de woning

Onlangs heb ik een woning gekocht via Goossens. Ik werd bij de bezichtiging ontvangen door Aike Schloen. Een man met passie voor z’n beroep. Hartelijk werd ik ontvangen. Neem eerst eens even plaats, zei Aike, voordat we door de woning gaan. Aike was Geïnteresseerd in mij en waarom ik interesse had in deze woning. Daarna vertelde Aike over de woning. Nog amper een paar m2 gezien te hebben, voelde de woning steeds meer aan als thuis. Dit omdat ik niet snel snel, door een woning moest gaan, er werd tijd genomen voor mij, zodat ik het juiste gevoel kon krijgen. Bij de verdere rondleiding werd bij iedere ruimte stil gestaan, het werd besproken. Ik ben een paar weken intensief bezig geweest met het zoeken naar de juiste woning, maar de manier waarop was een verschil van 100% . Ook het moment toen ik door Aike gebeld werd, was persoonlijk en gegund. De verdere afhandelingen tot aan de sleutel overdracht voelde goed. Of je nu een koper of verkoper partij bent, bij Goossens makelaardij, ben je geen nummer!! En dat verschil heb ik wel duidelijk gemerkt in mijn zoektocht. Nu zit ik al 2 weken in mijn huisje en mede door Goossens en Aike heb ik een super huis waar ik vanaf dag 1 het thuis gevoel heb.. dank je wel hiervoor

M van Didden
Verkoopbegeleiding in Heerlen (Nieuw Husken)
6 november 2021
Snelheid
Vriendelijkheid
Deskundigheid

Service naar de verkopende EN kopende partij staan bij Goossens Vastgoed hoog in het vaandel. Dit heb ik uit eigen ervaring mogen ondervinden tijdens een bezichtiging door Aike Schloen.

Het huis was mij destijds niet gegund, maar ik heb nog nooit zo een uitgebreide bezichtiging gehad. Aike is een zeer bedreven makelaar die mij de woning uitvoerig liet zien (welgeteld +40 minuten). Dit heb ik met de huidige woninggekte nog nergens gezien.

Dit heeft mij doen besluiten mijn eigen woning via Goossens Vastgoed van de hand te doen. En daar heb ik geen greintje spijt van. De deskundigheid van Erwin en Aike overtuigde mij bij het eerste kennismakinggesprek ervan dat zij de juiste partij waren.

Mijn woning werd bij de verkoop mooi in beeld gebracht, en trok veel gegadigden. Ook de bezichtigingen verliepen zoals ik deze destijds ervaren had: zeer uitgebreid met een makelaar die passie heeft voor zijn vak.

De vervolgstappen bij de verkoop van mijn woning verliepen vlekkeloos, en het huis was binnen 1 maand overgedragen aan de nieuwe eigenaar.

Top service waar menig makelaar wat van kan leren.

Goossens Vastgoed, en met name Aike Schloen hartstikke bedankt voor het geleverde werk. Ik hoop jullie ooit nog een keer bij mijn nieuwe woning tegen te komen.

Peter van Wersch en Wendy Vinken
Aankoopbegeleiding in Landgraaf
30 september 2021

Ons toekomstige huis hebben wij gekocht via Makelaardij Goossens. Dhr. Aike Schloen gaf ons een hele fijne bezichtiging door het huis, alles werd open en eerlijk besproken, wij hebben dit als zeer prettig ervaren. Ook werd er snel en goed gehandeld wat betreft het tekenen van de koopovereenkomst bij Dhr. Goossens. Wij zijn met alles goed geholpen en zijn zeer tevreden over Makelaardij Goossens, voor ons is alles positief. Bedankt voor alles, met vriendelijke groet Peter van Wersch en Wendy Vinken

Anoniem
Aankoopbegeleiding in Gulpen
26 augustus 2021
Anoniem
Aankoopbegeleiding in Geleen
1 augustus 2021

Wij hebben Goossens Vastgoed ervaren als zeer betrokken, professioneel en enthousiast. Veel aandacht en informatie voor ons als aankopende partij. De dienstverlening van Aike en Erwin is een aanrader!

Dave en Marlinda van Loon
Verkoopbegeleiding in Poststraat 54, Landgraaf
17 juli 2021

Dankzij Goossens Vastgoed hebben wij onze woning binnen no time verkocht!
Het was een spannende tijd maar door de transparantie en de fijne samenwerking met het héle multifunctionele team, liep het allemaal op rolletjes.
In diezelfde tijd deden wij eveneens met dank aan Goossens Vastgoed een geweldige aankoop wat ons totaalplaatje compleet maakte.
Goossens Vastgoed is vooral een aanrader omdat er goed rekening gehouden wordt met jouw persoonlijke wensen.
Ze nemen de tijd en vooral de moeite wat zorgt voor een geruststelling in een hectische tijd.
Je bent in goede handen!
Geweldig team, geweldige samenwerking, onze dank is groot!! ❤🌹

Nicolle venrooij
Verkoopbegeleiding in Landgraaf
16 juli 2021

Als ik hier 5 sterren kon neerzetten dan deed ik dat ☆☆☆☆☆ maak ze zelf wel hihi 😉..
Om in deze tijd een huis te vinden we dachten dat wordt een rollercoaster van minimaal 1 jaar.
Maar nee hoor binnen 1 maand hadden we ons nieuwe huis gevonden dankzij aankoopmakelaar Aike die gezellig met ons op pad ging.
en hoeraaa ons huis ging ook vlak daarna de verkoop in!!
ook ons huis is nu verkocht binnen 1 week.
Wij zijn blij met de samenwerking.
wat een leuk team Jack Erwin Aike Danielle❤
we zijn zo blij met Aike dat hij die bezichtigingen zo leuk gedaan heeft.
Want hier nam die dan ook echt ruim de tijd voor.
We hadden ook geen energielabel tadaaa daar kwam vrolijke spontane Jack aan!!!
Heb je geen energielabel nou niet lang helen gewoon effe Jack bellen 👍🤣

Dankjewel voor alles toppers ☆☆☆☆☆

Fam venrooij

R meijs
Verkoopbegeleiding in Ringoven
24 mei 2021

Onze woning binnen een week verkocht. Goede samenwerking.
Heel tevreden. Zeker aan te raden!

Niky Van Loo
Aankoopbegeleiding in Kerkrade
30 april 2021

Heel tevreden. Erwin heeft ons heel goed geholpen bij het vinden van ons huis. Je krijgt persoonlijke begeleiding, veel humor en iemand die veel connecties heeft in de makelaars wereld.

Annie,Pierre Zonneveld
Aankoopbegeleiding in Heerlen
16 februari 2021

Goossens makelaardij zou ik iedereen aanraden ze zijn een super team.Ze zijn eerlijk,open,we hadden direct een goed gevoel bij onze eerste afspraak.De beste werkwijze van Jack,Danielle en zeker Erwin kortom een aanrader.TOPPERS

Fem
Aankoopbegeleiding in N.v.t.
29 september 2020

Op zoek naar een makelaar die NIET integer is bij de aankoop van je/ jullie nieuwe woning? Dan moet je bij Goossens zijn....

Sanderson-schepers
Taxatie in Linderweg, Eckelrade
16 juni 2020
Anoniem
Taxatie in Echt
9 april 2020
Tom-Eric
Verkoopbegeleiding in Eikenerveld, Heerlen
16 september 2019

Toen we ons huis wilden verkopen heb ik gekeken welke makelaars eerder huizen in onze straat verkocht hadden. We zijn toen in gesprek gegaan met een aantal makelaars, maar Goossens Vastgoed maakte meteen een hele goede indruk door goed voorbereid langs te komen en mee te denken over de beste verkoopprijs. We besloten erg snel om met hun in zee te gaan en hebben daar geen moment spijt van gehad.

Door het gehele proces zijn ze erg behulpzaam geweest. Wij konden, omdat we onze woning deden verkopen via hun, ook terecht met aankoopadvies en hebben hier meerdere keren gebruik van gemaakt en waren zeer te spreken over de informatie en hulp die ze hierbij konden bieden.

Ons huis was na de eerste bezichtigingronde al meteen verkocht. Het traject dat volgde waren ze ook erg vriendelijk. Bij het tekenen van het koopcontract werd goed uitgelegd wat alles precies betekende voor de verkoper EN de koper en er werd duidelijk gemaakt wat alle stappen waren die nog genomen moesten worden voor de overdracht. Na de overdracht kregen we ook nog een paar speciaalbiertjes als felicitatie. Beter dan een fles wijn, want dat vind ik niet lekker ;-).

We hebben de afgelopen paar maanden hard gezocht naar onze eigen nieuwe woning en zijn daar veel makelaars tegen gekomen en hebben unieke ervaringen opgedaan. Ik heb bij geen enkele makelaar het gevoel van vriendelijkheid en behulpzaamheid gevoeld dat ik voelde bij Goossens Vastgoed.

W.Blauw
Taxatie in Wilhelminasingel, Maastricht
15 juli 2019

Zeer tevreden over de gang van zaken

Volgende beoordelingen worden geladen...
Deze makelaar beoordelen
88% van de 26 klanten is tevreden over deze makelaar.