Erkende Taxateurs

13513 856

Beoordelingen voor Erkende Taxateurs

Deze makelaar beoordelen
Wesseling
Taxatie in Haarlemmer Houttuinen, Amsterdam
30 november 2021
Snelheid
Vriendelijkheid
Deskundigheid
Groen
Taxatie in Apeldoorn
29 november 2021
Snelheid
Vriendelijkheid
Deskundigheid

REGEL ZELF JE TAXATEUR, NIET VIA ERKENDE-TAXATEURS.NL

Ik dacht snel en voor een mooie prijs een woningtaxatie te kunnen regelen maar kom van een koude kermis thuis.

Eenmaal het formulier ingevuld op internet werd er al snel (telefonisch) en per mail contact gelegd door de firma Taxcent uit Zutphen. Ik heb meneer (Gert Bijker) na zijn gemiste oproep direct teruggebeld en de gewenste taxatie besproken. Tot dusver zeer tevreden over de werkwijze.

Eenmaal thuis 's avonds even gegoogled op de firma Taxcent en daar trof ik wat vervelende recensies. Maar ook een aantal goede. Dus ik gaf het een kans. De documenten (koopcontract) van de woning heb ik in goed vertrouwen doorgestuurd en meneer zou zelf contact opnemen met de verkopende makelaar om via hen de taxatie in te plannen.

Na een week wachten en niets gehoord te hebben toch maar even contact gezocht met de huidige bewoners van de te taxeren woning en de verkopende makelaar. Beiden hadden nog niets gehoord van Dhr. Bijker of firma Taxcent.

De Google recensies verschenen weer op mijn netvlies: eenmaal na verstrekken opdracht is Taxcent niet meer te bereiken. Lang wachten op taxaties tot 21 dagen. Etc.

Ik gaf het nog een kans en heb vele malen contact gezocht. Bellen naar meerdere telefoonnummers, mailen naar Dhr Bijker en ook via whattsapp wat berichten. Die berichtjes werden gelezen dus ik had nog een sprankeltje hoop. Echter kwam mijn deadline voor financiering al griezelig dichtbij.

Twee dagen gewacht. Geen belletje, geen mailtje of whatssappje of teken van leven. Nog even gecheckt met de verkopende makelaar en bewoners van de woning maar ook zij hadden nog helemaal niets vernomen. Ook ik ben dus beetgenomen door Taxcent.

Tijd voor actie.

Firma Taxcent via alle kanalen laten weten ontevreden te zijn en de opdracht terug te trekken. Opnieuw leesbevestiging maar geen teken van leven.

Mail gestuurd met klacht over Taxcent naar erkende-taxateurs.nl met het verzoek om mij even te bellen om mijn stoom af te blazen.

Zelf andere taxateur geregeld via Rodenburg Makelaardij Apeldoorn. Alle lof voor hen: Volgende ochtend taxatie, dag erna het erkende rapport al verkregen en perfecte communicatie tussen mij, het Rodenburg Team en de bewoners van het te taxeren object.

Zelfde dag wel een mailtje terug ontvangen van Dhr. Kremers van Almexx (het bedrijf achter platformen zoals Erkende taxateurs. Dhr. Kremers zag niet echt de noodzaak in om mij te bellen en geeft aan dat ik mijn klacht maar moet melden bij te tuchtraad.

Gemiste kans......

Erkende taxateurs is verantwoordelijk voor de inhoud, werking en alles wat meer samenhangt met de website. Jullie verkopen mij een taxatie (doorverwijzing). Als ik niet via erkende-taxateurs.nl een taxateur had gezocht dan had ik niet 10 dagen van mijn tijd hoeven te verdoen. Dus of je doet iets met een opmerking (en ik ben zeker niet de enige) of je gaat doelbewust door, steekt je kop in het zand en hebt schijt aan je klant.

Voor mij nooit meer via deze weg..

Russcher
Taxatie in Hulstkampenweg, Nieuwleusen
29 november 2021

Website geeft foutieve informatie. Makelaar beaamt dit.

Gunaydin
Taxatie in Tjeerdsraklaan, Utrecht
29 november 2021
Snelheid
Vriendelijkheid
Deskundigheid
Van Beusekom
Taxatie in Burgemeester van Everdingenstraat, Beusichem
29 november 2021
Snelheid
Vriendelijkheid
Deskundigheid

Pluspunten : Vriendelijk, meedenkend, reëel, geeft tips, meldt wat hij doet, fijne man en gelukkig geen type "gladde" makelaar

Eijkelenburg
Taxatie in Conradstraat, Amsterdam
29 november 2021
Snelheid
Vriendelijkheid
Deskundigheid

Ze hebben de opdracht geweigerd, dus geen ervaring met hen.

De Jonge
Taxatie in Woestduijnstraat, Almere
28 november 2021
Snelheid
Vriendelijkheid
Deskundigheid

Taxateur die is ingeschakeld was Optimaal Makelaars. Die heeft zijn werk perfect gedaan en was ik zeer tevreden over. Niks dan lof voor deze makelaar.

Erkende Taxateurs is niks anders dan een soort tussenpersoon die in een bepaalde regio een plaatselijke taxateur inschakelt. De prijs die Erkende Taxateurs op de website zet is echter totaal niet mogelijk. Door nieuwe regelgevingen is deze prijs onhaalbaar. De taxateur gaf dat direct aan in het 1e gesprek. De prijs is €200 hoger. Erkende Taxateurs is al meerdere keren aangesproken op het te lage bedrag, maar ze passen het niet aan. Het is eigenlijk een lokkertje.

Dus tevreden over optimaal makelaars die die taxatie heeft gedaan, ontevreden over Erkende Taxateurs die klanten misleid.

Willemsen
Taxatie in Almere
26 november 2021
Snelheid
Vriendelijkheid
Deskundigheid
Weyst
Taxatie in Prins Hendrikkade, Amsterdam
26 november 2021
Snelheid
Vriendelijkheid
Deskundigheid

Hans erg vakkundig

De heer Bisschop
Taxatie in Sluisstraat, Amsterdam
25 november 2021
Snelheid
Vriendelijkheid
Deskundigheid
Volgende beoordelingen worden geladen...
Deze makelaar beoordelen
94% van de 14369 klanten is tevreden over deze makelaar.