Beroepsmakelaar Amsterdam

Plaats: Amstelveen

Website:

6 2

Beoordelingen voor Beroepsmakelaar Amsterdam

Deze makelaar beoordelen
Prins
Taxatie in Lisdoddelaan, Amsterdam
7 juli 2017
Mevrouw Ris
Taxatie in H. Diesveldsingel, Amsterdam
4 mei 2017
Mevrouw Meerman
Taxatie in Van Hogendorpstraat, Amsterdam
26 april 2017

Het eerste contact ging ontzettend vlot, dat schepte positieve verwachtingen. Nadat ik een offerte had aangevraagd, kreeg ik binnen een half uur een telefoontje. Hierna ook al vrij vlot de opdrachtbevestiging. Echter: hierna vonden wij het heel stroef gaan. De taxatie liet vrij lang op zich wachten, terwijl de taxateur wist dat we deze spoedig nodig hadden. Hij hield ons niet op de hoogte van de verwachte levertijd. Wanneer wij belden om te vragen naar de status, kregen we zelfs de indruk irriant gevonden te worden, de makelaar was toen vrij kortaf (in mijn ogen zou ik zelfs willen zeggen: onbeleefd). Aan het einde van het traject vroegen we - nav een vraag van de bank - om nog een paar additionele zinnen van de makelaar op papier. Dit kon via de mail, en zou hij 'meteen doen'. Dit koste misschien 15 minuten, maar duurde vervolgens ook weer 1.5 dag. Vrij moeizaam in contact en heel lastig om te peilen dus, en als je documenten nodig hebt voor een bank is dat niet handig. Ik zou deze taxateur niet aanraden.


Reactie door Beroepsmakelaar Amsterdam

Klopt deels, uitwerken duurt normaal gesproken 5 werkdagen maar dat zijn er nu 6 geworden. Als mevrouw Meerman direct de opdracht zou hebben gegeven en niet zo lang had gewacht na de offerte zou er minder stress zijn geweest (aanvraag 15-2, opdracht 27-2).
Dat er vervolgens zonder kosten een aanvulling is gemaakt (mevrouw Meerman had natuurlijk ook een bouwkundige keuring kunnen aanvragen bij een keuringsbureau om hetzelfde te bereiken) wordt afgedaan met te lang duren. Even een aanvulling maken moet wel onderbouwd en te verantwoorden zijn.
Jammer dat oorzaken van de stress bij ons wordt neergelegd.
Mevrouw Clarke
Taxatie in Diezestraat, Amsterdam
16 maart 2017
De heer Elbrink
Taxatie in Westlandgracht, Amsterdam
13 maart 2017
De heer Van der Heijden
Taxatie in Middenweg, Amsterdam
13 maart 2017
De heer W.A. Wesenhagen
Taxatie
17 mei 2015
Mevrouw sa
Taxatie
16 april 2014
Volgende beoordelingen worden geladen...
Deze makelaar beoordelen
75% van de 8 klanten is tevreden over deze makelaar.